Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

ESO Z RUKÁVU specialistky Petry Dorčákové

Autor: Petra Dorčáková, Radynacestu.cz | Vydáno: 25. 4. 2024 | Přečteno: 66x
Téma: Eso z rukávu

Eso z rukávu specialistky PétiEso z rukávu specialistky Péti

Proč si vybírat mezi historickými památkami, přírodními scenériemi, horami, oceánem nebo výbornou gastronomií, když v Peru a Bolívii můžete zažít všechno najednou? Tento zájezd je neskutečně rozmanitý a každý den je doslova nabitý zážitky. Navíc, kamkoliv se hnete, bude vás doprovázet nedostižná gastronomie, která se mění s každým regionem. Proto je tenhle zájezd jednoznačně mým esem z rukávu. 

Od hladiny Tichého oceánu vystoupáte až na vrcholky And. Uvidíte úchvatné památky předkolumbovské doby, jako jsou Machu Picchu, Tiwanaku nebo pevnost Ollantaytambo. Porovnat je budete moci s koloniální architekturou Arequipy a Limy. Budete obdivovat vulkány a vikuně při cestě Altiplanem. V Colca kaňonu vás překvapí terasovitá políčka a kondoři. Projedete se lodí po jezeře Titicaca nebo lanovkou nad La Pazem. U skleničky pisca sour budete moci dumat nad záhadnými obrazci v Nazce nebo genialitou Inků.

Chci jet


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024