Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Oblíbené zájezdy za vánoční atmosférou evropských metropolí právě v prodeji!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 2. 9. 2015 | Přečteno: 1117x

Nalaďte se na vánoční notu! Jednodenní zájezdy i prodloužené víkendy v evropských metropolích v čase adventu najdete v nabídce CK Radynacestu.cz již nyní. Vyberte si výlet do svátečně vyzdobených měst podle vlastního vkusu a přání a dopřejte si příjemnou procházku s průvodcem, nákupy i ochutnávku tradičních vánočních specialit. Těšíme se na vás!

Příjemná atmosféra na vás čeká ve WroclawiPříjemná atmosféra na vás čeká ve Wroclawi

Advent - jedno z nejkrásnějších období v roce láká k výletům do velkých měst, která se předhánějí v tradiční i netradiční výzdobě, atrakcích i gurmánské nabídce. A nemusíme ani chodit daleko. Podívejte se třeba na romantickou Vídeň, která se již v listopadu rozsvítí tisíci světly a barvami a rozvoní marcipánem a pečenými kaštany.

Na chvíli opustit předvánoční shon, vypnout troubu, odložit utěrku a vydat se za poznáním, to je přece krásná představa, nemyslíte? A pokud ještě bude chybět nějaký ten dáreček na některém z našich adventních zájezdů jistě najdete inspiraci, nebo ještě lépe - dárky nakoupíte přímo ve vánočně naladěných metropolích. 

Průvody čertů na vás čekají převáže v RakouskuPrůvody čertů na vás čekají převáže v Rakousku

Nechce se vám dlouze hledat v nabídce zájezdů? I s tím jsme počítali a vytvořili pro vás speciální tématickou nabídku adventních zájezdů pro rok 2015. Vybrat si můžete z oblíbených jedno či dvoudenních zájezdů autobusem, nebo prodloužených eurovíkendů letecky.

A kam vás letos vezmeme? Tak třeba do Velké Británie, Rakouska, Německa, Polska, Maďarska, Itálie, Francie, Belgie nebo až za velkou louži - do USA

Těšíme se na vás!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024