Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Adventní Drážďany trochu jinak: Zimní pohádka pevnosti Königstein a lázeňská terapie zvukem

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 2. 10. 2014 | Přečteno: 1184x

Chystáte se o adventu do Drážďan? Skvělá volba! Prožijte s námi nejkrásnější svátky v roce trochu jinak s netradičním adventním zájezdem. Potenciál Drážďan a jejich okolí zrátka využijeme se vším všudy. Krom klasických trhů navštívíme i ty "středověké" v pevnosti Königstein a vyzkoušíme novou metodu relaxace tekoucím zvukem v lázních v Bad Schandau. Zajímá vás, o čem je řeč? Tak pojeďte s námi!

Striezelmarkt v DrážďanechStriezelmarkt v Drážďanech

Drážďany jsou v čase adventu vyhledávaným cílem pro velké množství turistů. Ani my proto nevynecháme tradiční adventní trhy včetně návštěvy nejstaršího vánočního trhu v Německu. Věděli jste, že drážďanský trh "Striezelmarkt" má svou tradici již od roku 1434?

O dvě desetinná čísla méně má největší vánoční pyramida, kterou uvidíte právě tady. Má úctyhodných 14 metrů do výšky a rozjasňuje celé náměstí. 

Během druhého dne zájezdu s námi navštívíte pevnost Königstein, kde se koná historicko-romantický vánoční trh "Zimní pohádka na pevnosti Königstein" s doprovodným programem a mnoha stánky s dobrotami.

Pak se přesuneme do nedalekého městečka Bad Schandau, které je nejstarším lázeňským letoviskem tohoto koutu Německa. Průvodce vás seznámí s Labskou promenádou i malebnými uličkami okolo podlouhlého náměstí.

Co ale stojí za zkoušku, je rozhodně 2hodinový odpočinek v lázeňském komplexu Toskana Therme. A pokud rádi zkoušíte také nové věci, vychutnejte si proceduru s poetickým názvem Liquid Sound "Tekoucí zvuk", což je koupel v souznění hudby, barvy a světla...

Víc už ale v detailu zájezdu Adventní Drážďany + TRHY KÖNIGSTEIN + LÁZNĚ BAD SCHANDAU!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024