Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

AKCE: Dny NATO jako největší bezpečností show v Evropě opět v Mošnově! Buďte při tom s námi!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 9. 2015 | Přečteno: 896x

Největší bezpečnostní přehlídka v Evropě vypukne o víkendu 19.- 20. září na Letišti Leoše Janáčka v Mošnově a my budeme na místě! U stánku Radynacestu.cz vám poskytneme veškeré informace o poznávacích zájezdech z naší nabídky, ale i cestování jako takovém. A soutěžit se opět bude o eurovíkend pro dva, tentokrát v Paříži. Přijďte nás navštívit a vychutnejte si neuvěřitelnou leteckou show! 

U stánku Radynacestu.cz bylo pořád plno U stánku Radynacestu.cz bylo pořád plno

Dny NATO v Ostravě & Dny vzdušných sil AČR oficiálně otevřou své brány na ploše Letiště Leoše Janáčka v Mošnově již v sobotu 19. září. Program začíná přesně v devět hodin ráno, konec je plánován na nedělní 16. hodinu.

Po oba víkendové dny vám budeme k dispozici i my, a to u stánku s logem cestovní kanceláře Radynacestu.cz, kde krom informací o zájezdech a destinacích, dobrých rad a úsměvu našich specialistů nabídneme také možnost vyhrát letecký zájezd do Paříže s návštěvou Versailles pro dvě osoby. 

                              

Chybět nebudou aktuální katalogy se zájezdy Radynacestu.cz, letáčky a různe brožury k destinacím, kam s námi můžete vycestovat za poznáním, a to třeba právě z ostravského Letiště Leoše Janáčka, které je na této akci naším partnerem.

Jubilejní 15. ročník Dnů NATO slibuje atraktivní program, který čítá na 43 ukázek bezpečnostních sil s bohatou zahraniční účastí. Partnerskou zemí je pro letošek Švédsko. Na mošnovském letišti se představí jeho pozemní, letecká i historická vojenská technika. Premiéru si pak v Ostravě odbudou třeba dámy z jednotky speciálních sil Jordánska nebo britské královské námořnictvo.

Ukázka výsadku průzkumníkůUkázka výsadku průzkumníků

Kompletní informace k víkendové akci, kterou vloni navštívilo neuvěřitelných 225 tisíc diváků, najdete na www.natodays.cz.

Přijďte si vychutnat adrenalinový víkend do Mošnova, navštivte stánek Radynacestu.cz a inspirujte se k cestám za poznáním!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024