Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Dubaj: Arabská truhlice neomezených možností

Autor: Michaela Smékalová, Radynacestu.cz | Vydáno: 10. 7. 2014 | Přečteno: 1454x

S cestovní kanceláří Radynacestu.cz se můžete již několik sezón vydat téměř do všech turisticky zajímavých metropolí Evropy. Loni jsme pro vás začali nabídku postupně rozšiřovat i o mimoevropské destinace, mezi nimiž je horkou novinkou poznávací zájezd do perly arabského světa - do Dubaje.

Nejluxusnější hotel Burj Al ArabNejluxusnější hotel Burj Al Arab

Z pražského letiště se můžete za 6 hodin ocitnout ve městě, které bylo ještě před 60 lety malou bezvýznamnou rybářskou vesnicí. Dnes mu vládne hned několik světových "nej" - nejluxusnější hotel Burj Al Arab, nejvyšší budova Burj Khalifa, největší uměle vytvořený poloostrov Palm Jumeirah apod.

Dubaj je ovlivňována pouštním klimatem s minimem srážek, proto je nejpříhodnější dobou k její návštěvě přelom roku, tzn. období od listopadu do března. V těchto měsících se zde teploty pohybují mezi příjemnými 25 - 30°C.

Pojeďte si s námi prohlédnout, co všechno dokáže vytvořit lidská fantazie spolu s téměř neomezenými finančními prostředky. S naším zkušeným průvodcem uvidíte nejen všechny dubajské symboly, ale i méně známá zákoutí a vychutnáte si typickou arabskou atmosféru.

Těšíme se na vás!


Největší uměle vytvořený poloostrov Palm JumeirahNejvětší uměle vytvořený poloostrov Palm Jumeirah

 


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024