Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Dvě evropská velkoměsta v jednom zájezdu - šarmantní Paříž + stylový Londýn

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 2. 1. 2015 | Přečteno: 1438x

Neumíte se rozhodnout, jestli zvolit šarmantní Paříž nebo stylový Londýn? Vyhraje u vás Eiffelovka nebo Big Ben? Tak kam se letos vydáte za poznáním? Máme pro vás návrh - pojeďte s námi a prožijte krásný evropský týden pěkně půl na půl v Paříži a v Londýně. A kdyby vám ještě pořád chybělo pár zajímavých fotografií do cestovatelského fotoalba, přidáme cestu slavným Eurotunelem!

Největší lákadlo pro turisty - Eiffelova věžNejvětší lákadlo pro turisty - Eiffelova věž

Originální kombinace, speciální program a kompetentní průvodce - to je naše nabídka v rámci nového autobusového zájezdu do Paříže a Londýna, během kterého uvidíte to nejzajímavější hned ze dvou evropských velkoměst. Navíc mezi nimi přejedete slavným Eurotunelem, což je zážitek sám o sobě.

Budete mít možnost porovnat během jednoho zájezdu dvě jedinečné metropole, které jsou si v lecčems podobné a současně tak odlišné... Uvidíte chrám Notre-Dame, bulvár Champs-Élysées i Eiffelovu věž. V Londýně si pak nenecháme ujít London Eye, Westminster nebo Tower of London.

Vydejte se s námi za francouzským šarmem Paříže a anglickým stylem Londýna a pořiďte si svůj zájezd To nejlepší z Paříže + Londýn ještě dnes!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024