Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Galavečer Národního divadla moravskoslezského: Známe vítězku zájezdu do Londýna!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 9. 2014 | Přečteno: 1057x

První sobotu v měsíci září jsme opět rozdávali radost. V Národním divadle moravskoslezském se konal slavnostní galavečer, který byl vstupem do nové sezony a šťastným dnem pro jednu z předplatitelek. Soutěž s CK Radynacestu.cz vyvrcholila losováním vítěze leteckého zájezdu do Londýna pro dvě osoby. A pro koho měl ředitel Martin Šimek šťastnou ruku?

Jednatel CK Radynacestu.cz Martin Šimek (vpravo) s výherním poukazemJednatel CK Radynacestu.cz Martin Šimek (vpravo) s výherním poukazem

V rámci slavnostního galavečera se v sobotu 7. 9. 2014 uskutečnilo v Národním divadle moravskoslezském losování výherce čtyřdenního leteckého zájezdu do Londýna pro dvě osoby dle vlastního výběru od CK Radynacestu.

Napínavého losování se ujal jednatel cestovní kanceláře Radynacestu.cz pan Martin Šimek. A koho že to vylosoval? 

Vítězkou se stala milovnice kultury paní Zlatuška Kuldová (na fotografii níže s ředitelem NDM Janem Nekvasilem, zdroj: NDM). 

                                

Do soutěže o zájezd s CK Radynacestu.cz byli automaticky zařazeni všichni, kteří si zajistili předplatné do ostravského divadla, a to do 6. září 2014. O průběhu soutěže jsme vás informovali již dříve právě tady na blogu. 

Výherkyni zájezdu srdečně gratulujeme a přejeme šťastný let!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024