Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Inspirace na webu. Vybíráme pro vás to nejlepší z nabídky!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 18. 5. 2015 | Přečteno: 923x

Hledáte plán na víkend, týden, prázdniny nebo celé léto? Inspirujte se u nás! Pod novou záložkou, kterou jsme příhodně nazvali Inspirace, jsme pro vás připravili 15 tipů na báječné eurovíkendy, poznávací zájezdy nebo novinkové okružní plavby. Zkuste to. U nás si vybere každý! 

Nová záložka webu vás pozve do 15 nejzajímavějších desinacíNová záložka webu vás pozve do 15 nejzajímavějších desinací

Máte to také tak, že někdy pociťujete neodolatelnou touhu vyrazit za dobrodružstvím, opustit stereotyp domácnosti a alespoň na chvíli být někde úplně jinde? Zahodit starosti, cestovat, poznávat a užívat si zkrátka života se vším, co nabízí? Pak je nová záložka na webu CK Radynacestu.cz - Inspirace, kterou najdete na horní liště hlavní stranyurčena právě vám. 

Vybíráme pro vás z nabídky desítek destinací vždy 15 nejzajímavějších aktuálních tipů. Na jednom místě tak najdete přehled toho nejlepšího, co máme "na skladě", aniž byste se museli zdlouhavě probírat seznamem všech zájezdů. A že je opravdu dlouhý, asi připomínat nemusíme. 

Váháte-li kam, a jestli vůbec, na dovolenou letos vyrazit, pak právě na stránkách Radynacestu.cz najdete pod novou záložkou Inspirace odpověď. Eurovíkendy, poznávací zájezdy nebo třeba novinkové okružní plavby vás jistě osloví a my se budeme těšit na setkání s vámi na některém z nabízených zájezdů. 

Cestujte, bavte se a poznávejte svět s námi!

 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024