Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Jeden zájezd, jedna cena a dvě adventní metropole. Navštivte s námi Vídeň i Budapešť!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 27. 10. 2014 | Přečteno: 986x

Jste nerozhodní a nevíte, jestli letos o adventu navštívit Víděň nebo nakouknout na trhy v Budapešti? Usnadníme vám to! Cestovní kancelář Radynacestu.cz připravila adventní zájezd, během kterého budete mít možnost vidět obojí. Poznejte jedny z nejkrásnějších adventních měst Evropy během dvou zájezdových dní s naším průvodcem. 

Bazilika sv. Štěpána v adventuBazilika sv. Štěpána v adventu

Adventní zájezd do Vídně a Budapešti kombinuje turisticky zajímavé cíle z obou evropských metropolí. Během dvou dnů tak uvidíte to nejkrásnější ze svátečně vyzdobené Vídně a tradičně voňavé Budapešti.

Ve Vídni si prohlédnete barokní klenot Karlskirche, slavnou Albertinu i Státní operu. V Budapešti pak Královský palác, Matyášův chrám a Rybářskou baštu.

Vychutnáte si také neodmyslitelné vánoční trhy s rakouským punčem a marcipánem i maďarskou medovinou a typickými paprikovými klobásami.  

To je ale jen stručný výčet toho, co vás ve Vídni a Budapešti o adventu čeká. Více podrobností o sváteční nabídce hlavních měst Rakouska a Maďarska najdete v článcích Magazínu Radynacestu.cz (Vídeň, Budapešť).  

Prožijte s námi pohádkové kouzlo Vánoc adventní Vídně a Budapešti! Odjíždíme už na Mikuláše!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024