Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Katalog poznávacích zájezdů Radynacestu.cz. Už ho máte?

Autor: Kateřina Koláčková, Radynacestu.cz | Vydáno: 10. 7. 2014 | Přečteno: 2076x

Už jste viděli katalog našich zájezdů? Na jednom místě najdete eurovíkendy a poznávací zájezdy do 16 zemí, více než 20 destinací a téměř 60 typů zájezdů. Létáme z šesti mezinárodních letišť nebo cestujeme pohodlnými autobusy…

Poznávejte s námi svět

Vyberte si zájezd podle svého gusta. Vezmeme vás do Paříže, Londýna, Říma, Barcelony, Florencie, Benátek, Lisabonu a dalších evropských metropolí.

Na své si přijdou i příznivci nevšedního cestování – poletíte s námi do Izraele, Istanbulu, Petrohradu nebo třeba do New Yorku.

Těm, kteří chtějí poznávat a relaxovat zároveň, doporučujeme nové pobytově poznávací zájezdy, například do slunné Andalusie nebo bájných Athén.

Zájezdem to nekončí

Zdarma pro vás připravujeme internetový Magazín Radynacestu.cz s více než 500 články o zajímavostech ze všech koutů světa. Pro všechny naše klienty nabízíme zdarma také cestopisné přednáškynašimi průvodci a výpravy za poznáním českých i slovenských měst.

Požádejte si o katalog poznávacích zájezdů Radynacestu.cz zdarma

Na e-mail zajezdy@radynacestu.cz nám zašlete celé své jméno a adresu a tištěný katalog obdržíte přímo do své poštovní schránky.

Nebo si můžete prohlédnout či stáhnout tento katalog ve formátu PDF.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024