Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

OBJEVTE POHODLÍ KOMBINOVANÝCH ZÁJEZDŮ: Tam i zpět letecky, na místě naším autobusem!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 19. 2. 2023 | Přečteno: 2384x

Představte si, že letíte poznávat svět a na letišti na vás čeká náš připravený luxusní autobus s českým řidičem. Cestujte tak bez nočních přejezdů! Letadlem se dostanete rychle do cílové země a dále už  pokračujete pohodlným autobusem objevovat skrytá místa. Přesně takové jsou naše chytré Kombinované zájezdy. Nasedněte! 

 

Jak by se vám líbilo dopravit se do destinace letecky z vámi vybraného letiště a na místě pak veškeré přesuny absolvovat plně vybaveným autobusem CK Radynacestu.cz? 

Tzv. kombinované zájezdy, které spojují rychlost letecké dopravy s pohodlím vlastního autobusu v destinaci, vám to nyní umožní. 

Poznejte s našimi zkušenými průvodci, kteří vás zavedou tam, kam nikdo jiný, opěvovanou Bretaň a Normandii, nebo Normandii v kombinaci s Paříží, drsnou krajinu západního Norska nebo to nejlepší z jihozápadní Anglie  – autenticky a bez starostí. 

AUTOBUSEM PO EVROPĚ: Top 5 destinací, které musíte zažítAUTOBUSEM PO EVROPĚ: Top 5 destinací, které musíte zažít

žádné noční přejezdy, neustálý kvap a mačkanice v hromadné dopravě. Jízda naším moderním autobusem se naopak zařadí mezi ty nejpříjemnější zážitky, které si odnesete ze své zasloužené dovolené na pečlivě vybraných místech v Evropě.

Dále máme na seznamu třeba ochutnávku typické kuchyně, kus dějin zapsaný v architektonické tváři měst a historických památkách i atmosféru nespoutané přírody. 

Vyzkoušejte některý z aktuálně nabízených zájezdů, poznejte za stejný čas až dvakrát víc zajímavých míst – a už nebudete chtít cestovat jinak!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024