Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Lyžování ve Francii: Objevte Puy St. Vincent!

Autor: Petra Bujoková, Radynacestu.cz | Vydáno: 18. 8. 2014 | Přečteno: 1442x

Utečte předvánočnímu shonu a vyrazte s námi luxusním autobusem z Ostravy nejrychlejší cestou přes Rakousko a Itálii na lyžovačku do Francie! Středisko Puy St. Vincent otevírá ledovou truhlici možností od adrenalinových sportů, až po gurmánské zážitky. 

 

Středisko Puy St. Vincent leží západně od Briançonu v blízkosti národního parku Les Ecrins. Jeho lanovky začínají v 1400 m a vedou až výšky do 2700 m. n. m. Okolní vrcholky hor dosahují nadmořské výšky až 4 100 m a vytvářejí tak dokonalou atmosféru vysokohorského střediska. Těsná blízkost vysokého masivu Bar des Ecrins, a převážně severní svahy střediska, zaručují dobrou kvalitu sněhu pro lyžování.

Sjezdové tratě, vedoucí průseky v modřínových lesích, na otevřených loukách i mezi skalnatými výběžky, mají celkovou délku 78 km a nabízejí především středně náročné lyžování. Extrémní jezdce bude lákat sjezd prašanem v údolí Narreyroux. Pro příznivce freestylu je nad střediskem připraven osvětlený snowpark a boardercross. Pro běžkaře bývá v okolí upraveno více než 40 km tratí.

Kromě lyžování se můžete těšit na bramboráky a Radegast na svahu, košt francouzských sýrů, klobás a vína, sjezd v bobovém hadu, paragliding, psí spřežení, noční výlet na sněžnicích atd. Zažijte s námi zkrátka To nejlepší lyžování ve Francii! Skipas je v ceně zájezdu. 

Petra Bujoková

Petra BujokováPrůvodce Radynacestu.czExpert Radynacestu.cz

Vyhledávám dobrodružství. A mé zájezdy plují na podobné vlně.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024