Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SOUTĚŽ: Vyhrajte eurovíkend pro dva v Barceloně! Předplaťte si zážitky na všech stranách...

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 1. 4. 2016 | Přečteno: 1485x

Procestovali jste už spoustu evropských měst? Pak nám jistě dáte za pravdu, že Barcelona je jedním z nejosobitějších míst na planetě. A pokud s objevováním evropských krás teprve začínáte, proč nezačít tam, kde krom památek dostanete ještě neocenitelnou přidanou hodnotu – vřelou jižanskou atmosféru! Teď pro vás navíc máme tip, jak se s námi do Barcelony podívat zadarmo.

Geniální Gaudího stavby, rušná ulice Las Ramblas, nekonečné parky, krásná náměstí... To je Barcelona, město, které má divoké srdce a klidnou duši. Chtěli byste jej poznat blíž? Není nic jednoduššího, než zajít do divadla... A proč právě tam? 

Lidé si k nám chodí pro nezapomenutelné cestovatelské zážitky, do divadla pro zážitky kulturní. A když se tyhle dva obory spojí, je z toho šance vyhrát s Radynacestu.cz eurovíkend pro dva ve slunné Barceloně! Stačí si zakoupit předplatné do Národního divadla moravskoslezského v Ostravě v termínu od 14. dubna 2016 do 1. září 2016 a s trochou štěstí v kapse počkat na první zářijovou sobotu, kdy v rámci galavečera v Divadle Antonína Dvořáka proběhne slosování. 

Zakoupením předplatného do NDM se automaticky zařadíte do soutěže, získáte slevu až 50 % z ceny vstupného na všechna představení a vždy jisté místo v hledišti. V neposlední řadě je tu pak možnost podívat se zdarma letecky do španělské metropole s cestovní kanceláří, která má vždy pár dobrých rad na cestu. Ty si teď (mimo jiné) můžete najít na stránkách Magazínu Radynacestu.cz a také přímo na webu NDM, kde se dozvíte 10 důvodů, proč navštívit Barcelonu nebo co v Gaudího městě ochutnat.

Jak si pořídit předplatné a zapojit se do soutěže?

Předplatné si lze sjednat osobně, telefonicky, e-mailem nebo poštou, ovšem nejpozději do 1. 9. 2016. Podrobnosti najdete na webu NDM.

Staňte se i Vy předplatitelem a poznejte s námi Barcelonu!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024