Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Neobyčejná cesta: Skotské palírny, zamlžený ostrov a na skok do Londýna

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 12. 2014 | Přečteno: 1060x

Dovolujeme si vám představit nejnovější kousek v naší nabídce, na který jsme náležitě hrdí: Neobyčejný poznávací zájezd s průvodcem, během kterého uvidíte to nejkrásnější ze Skotska! A jak už titulek napovídá, budeme také ochutnávat. Zastavíme se v nejlepších skotských palírnách, navštívíme tzv.zamlžený ostrov a jako poslední chod bohaté skotské hostiny si dáme prohlídku Glasgow a Londýna.

Půvabný ostrov Isle of SkyePůvabný ostrov Isle of Skye

S novým poznávacím zájezdem, kterým vás provede sympatická Bára Klementová, zavítáte do starobylého Edinburghu, navštívíte Williamem Wallacem proslavený Stirling, projedete se krajinou hrabství Perthshire i po tajemném jezeře Loch Ness.

Historickým parním vlakem vyrazíte z Fort William do Mallaig, objevíte poklady ostrova Isle of Skye, který se ve skotských legendách ukrývá pod tajmenou přezdívkou "zamlžený ostrov", a navrch stihnete ještě Glasgow i Londýn. 

Vydejte se s námi na cestu historií, kupte si poznávací zájezd do Skotska do 1. 1. 2015 a získejte slevu za včasný nákup! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024