Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Ochutnejte tradici – Štrasburk, Colmar a jedny z nejstarších vánočních trhů v Evropě!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 18. 8. 2017 | Přečteno: 2865x

Jsou města, o kterých se o Vánocích hodně mluví a rozhodně stojí za návštěvu. Pak jsou ta, o kterých se hodně mluví, ale v podstatě tam není moc k vidění. A nakonec jsou taková, o kterých vám povíme jenom my, a také vám ukážeme, proč si splnit jedno velké přání ještě předtím, než odešlete dopis Ježíškovi. Prožijte advent ve Štrasburku, Colmaru a Baden-Badenu!

Vánoční výzdoba ŠtrasburkuVánoční výzdoba Štrasburku

Nedáme si pokoj. Nespokojíme se s průměrnou nabídkou a neustále pro vás vymýšlíme nové varianty výletů a nové cesty k zážitkům. A zatímco jinde pomalu vymývají sklenice a chystají se nakládat okurky, u nás okurková sezona neexistuje. Advent je blíže, než se zdá. Pojďte jej prožít v zemi galského kohouta, v sídle Rady Evropy, na trzích s voňavými klobásami, preclíky a svařeným vínem, jejichž tradice sahá až do 16. století.

Adventní ŠtrasburkAdventní Štrasburk

A proč že jsme si dali tu práci a cestovali, testovali a pilovali každý detail právě u zájezdu pro cestovatele do Alsaska? „Protože advent ve Francii je zážitek. Protože ve Štrasburku jsou nejkrásnější vánoční trhy ve Francii vůbec a protože Colmar je nejtypičtějším a nejmalebnějším městem Alsaska,“ vysvětluje Karolína Petrová, specialistka CK Radynacesty.cz na Francii a dodává: „Jsou to taková východofrancouzská nej.

Vánoční ColmarVánoční Colmar

Poslední zastávku na cestě za vánoční atmosférou si uděláme v Baden-Badenu. Kdo namítá, že to přece není ve Francii, má bod. Vlakem přejedeme přes hranice s Německem a vydáme se do lázeňského městečka ochutnat život německé smetánky, která sem jezdí za nejlepšími regionálními specialitami, hazardem a komfortním relaxem nejen o vánočních svátcích. Tak neváhejte a pojeďte také!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024