Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: K jezeru zážitků na Bajkal, krajinou nevšednosti Transsibiřskou magistrálou a zpět!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 19. 2. 2018 | Přečteno: 3262x

Napadlo vás někdy vyrazit vstříc zážitkům napříč Evropou jen tak vlakem, ale nikdy jste nesebrali odvahu? S námi se bát nemusíte! A když vlakem, tak rozhodně legendární Transsibiřskou magistrálou! Ovšem se vším pohodlím a v bezpečí. Do Ruska i zpět letadlem, hlavy složíme v krásném hotelu a odpočineme si na břehu legendárního jezera Bajkal...

Jezero BajkalJezero Bajkal

Mnoho lidí jezdí do Ruska poznávat metropole, jako je Moskva či Petrohrad. „Pokud ale máte dost kosmopolitních měst a rádi byste vydechli v opravdu netradičním prostředí, výlet k Bajkalskému jezeru je ta správná volba!“ říká Radka Hájková, specialistka na zájezdy do Ruska v Radynacestu.cz a zároveň tak vysvětluje, proč spolu s průvodcem Ondrou Vokatým sáhli po lehce netradičním směru.

Bajkalská želežniceBajkalská želežnice

„Ubytujete se s námi na překrásném ostrově Olchon, projedete se po Krugobajkalské železnici a legendární Transsibiřské magistrále a užijete si tak nezapomenutelné výhledy na tuto jedinečnou krajinu,“ vyzdvihuje Radka jeden z nejkouzelnějších zážitků, které Rusko nabízí a nesmí tak chybět v programu nového zájezdu To nejlepší z Bajkalu + JÍZDA TRANSSIBIŘSKOU MAGISTRÁLOU.

Oblast Bajkalu je nádherná jak v zimě, tak v létěOblast Bajkalu je nádherná jak v zimě, tak v létě

Bajkal je ostatně pro průvodce Ondřeje Vokatého druhým domovem. Zatímco většina lidí touží po moři a sluníčku, on se od školních let pravidelně vydává vlakem na Sibiř, a tak zná magistrálu lépe než kdo jiný a ví, kdy a proč se k jezeru vydat. „Bajkal je nejkrásnější od června do srpna, protože v květnu často ještě bývá zamrzlý, ale Transsibiřská magistrála, ta je pěkná v létě i v zimě,“ říká Ondřej.

Na Bajkalu ochutnejte rybyNa Bajkalu ochutnejte ryby

A co by Radka ještě doporučila našim cestovatelům na závěr? „Nezapomeňte ochutnat některou z ryb, které umí výborně připravit v místních restauracích.“ Těšíme se na vás v červnu!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024