Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Dobrodružství na severu - poznejte to nejlepší ze skandinávského trojlístku!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 17. 4. 2017 | Přečteno: 2759x

Více severských zážitků a poznání během jediného zájezdu? Našli jsme způsob, jak toho docílit – kombinované zájezdy do Skandinávie. Letecky tam i zpět a na místě pak naším pohodlným busem. Nechte se provést zkušeným průvodcem nezapomenutelnými rybářskými vesničkami, unikátními skanzeny, po druhém největším mostě světa a kolem dechberoucích fjordů.

Krásy SkandinávieKrásy Skandinávie

„Severní Evropa mě překvapila svou zelení a rozlehlostí, i proto se sem ráda vracím,“ říká naše průvodkyně Skandinávií Tereza Vrbová. Kouzlo severských zemí vás ostatně nemine hned při prvních kilometrech ve Švédsku, Norsku či Dánsku. Právě rozlehlost a dlouhé kilometry se ale zdály být problémem. A tak jsme pro vás testovali a zkoušeli různé způsoby, jak ze severských zemí – ale nejen z nich – vidět to nejlepší. Tak dlouho, až vznikly naše kombinované zájezdy.

KodaňKodaň

Proč jsou podle specialistky na zájezdy do Skandinávie Martiny Polákové kombinované zájezdy ideálním řešením pro vaši dovolenou – a co si pod nimi vůbec představit? „Do destinace se dopravíte pohodlně letecky a stejně tak i zpět. Na místě pak probíhají přesuny za jednotlivými zajímavými místy naším komfortním autobusem Radynacestu.cz. Ušetříte tak čas i energii pro další objevování.“ Navíc vás nečekají žádné noční přejezdy, jen o poznání víc zážitků...

StockholmStockholm

Objevte krásy západního Švédska, Kodaně a Osla nebo o týden později to nejlepší z východního Švédska a Kodaně. S průvodkyní Terezou Vrbovou již v srpnu!

NorskoNorsko

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024