Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Finsko versus Rusko – výjimečná kombinace pro vášnivé cestovatele. Ochutnejte!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 29. 1. 2018 | Přečteno: 1886x

Rusko je oříšek, nebo spíš pořádný ořech, a objevovat jej bez průvodce je, jako když nemáte po ruce louskáček. Pojďte s námi pod povrch a poznejte největší zajímavosti Petrohradu... a Helsinek! V  rámci jedinečně nakombinovaného zájezdu totiž budete moci obdivovat pevnost Suomenlinna, olympijský stadion i helsinské trhy a dech se vám zatají při otevírání mostů nad Něvou, nebo při procházce v Petrodvorcích. Finsko-ruský speciál právě teď podáváme jen u nás!

Nádherné HelsinkyNádherné Helsinky

Zájezd To nejlepší z Petrohradu + HELSINKY je neobyčejná novinka z naší nabídky, pro kterou je magické číslo dvě.  „Poznáme dvě úžasná města, finské Helsinky a ruský Petrohrad a zažijeme dvě výletní plavby,“ přibližuje program zájezdu specialistka brněnské pobočky Radynacestu.cz Ivana Petláková.

PetrodvorcePetrodvorce

,,Na ostrov se vydáme k pevnosti Suomenlinna, stavbě ze 17. století zapsané na Seznamu světového dědictví UNESCO, a rychlolodí se vypravíme do unikátních Petrodvorců," vysvětluje Ivana a dodává, že Petrodvorce jsou pro ni osobně cestovatelským vrcholem. „Krásné zahrady a parky s nespočtem fontán, pozlacenými sochami a majestátní Velký palác Petra Velikého, to je opravdu něco nezapomenutelného.“

Princezna AnastáziePrincezna Anastázie

„I z Helsinek do Petrohradu se ale budeme přesouvat lodí, a to moderním trajektem Princezna Anastázie, který slibuje komfortní zážitek,“ popisuje Ivana způsob, jakým překonáme vzdálenost mezi Finskem a Ruskem. K překonání ostatních bariér vám vždy bude po ruce zkušený průvodce Vít Malkus: „Pomohu vám seznámit se s ruskou a finskou kulturou, velkolepostí i skvělou kuchyní.“

Ochutnejte finskou kuchyniOchutnejte finskou kuchyni

Jdete do toho s námi? Do Helsinek odlétáme z Prahy už na konci srpna!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024