Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Francouzský šarm, americká drzost a kanadská inteligence v jediném zájezdu

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 9. 12. 2016 | Přečteno: 1469x

Prohlédnout si Montreal z největšího kostela v Kanadě, projít se k vodopádům o třicet metrů vyšším, než jsou slavné Niagáry, ujít Historickou míli v Ottawě a skleněným výtahem vystoupat na nejvyšší budovu CN Tower v Torontu. Máme co dělat. Půjdete do toho s námi? Nové zájezdy do Kanady jsou již v prodeji! Pořiďte si nekomformní zážitky…

Objevte s námi KanaduObjevte s námi Kanadu

Chcete zemi opravdu poznat, nebo jen proběhnout turisticky provařená místa? Naše zájezdy jsou připraveny do nejmenšího detailu tak, abyste v relativně krátkém čase poznali ducha místa i jeho největší zajímavosti, a přitom se nehonili za vzdušnými zámky a odfajfknutými památkami v tištěném průvodci. 

A právě takový je i letecký zájezd To nejlepší z Ottawy + Montreal + Québec + Toronto a Niagarské vodopády s naší průvodkyní Hankou Suchánkovou. Už v názvu zájezdu vám tak prozrazujeme, kam se během osm dní na cestách s námi vydáte.

Co si ale necháváme pro sebe, jsou skrytá místa, tohoto Francií políbeného a Amerikou ovlivněného státu, a jejich příběhy, které s námi budete objevovat jako místní. Autenticky, spolehlivě a s chutí zdejší  speciality – javorového sirupu. 

Věděli jste třeba, že v Torontu má své muzeum tatíček obuvi Tomáš Baťa? A že Niagarskými vodopády protéká více vody, než v kterémkoli jiném místě světa? Tentokrát není důležité vědět, ale vidět. Na povídání jsme tu my. Tak pojeďte s námi a vyplňte si život kanadským dobrodružstvím. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024