Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Jordánsko s Rudým mořem – objevte, poznejte a prožijte perlu blízkého východu!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 10. 5. 2019 | Přečteno: 1516x

Víte, že v Jordánsku lze nalézt české stopy? Že počtem chrámů dokáže konkurovat Řecku? A že stabilně krásným počasím a fantastickými scenériemi zdejší příroda rozhodně nešetří? Monumentální růžové město Petra ve skalách a nádherná povaha místní krajiny i kuchyně vás dostane. Vykročte do neznáma a vydejte se do Jordánska s nadšenou průvodkyní!

Objevte kouzlo JordánskaObjevte kouzlo Jordánska

Jordánsko u nás dosud bylo jen „na skok“ v kombinaci s Izraelem, poprvé ale dostává celý prostor i čas jen pro sebe. Proč? „Zájezd do Jordánska jsme vytvořili, protože země Blízkého východu, které v nabídce už máme, naše cestovatele lákají a my jsme jim chtěli udělat radost rozšířením cestovatelských možností,“ říká Veronika Valíková, specialistka zájezdů do Jordánska.

Unikátní skalní město PetraUnikátní skalní město Petra

„Můžete se těšit na návštěvu jednoho z nových sedmi divů světa – skalního města Petra, zhlédnete pestrobarevné mozaiky v Madabě a odpočinete si při koupání v léčivém Mrtvém moři,“ vyjmenovává Veronika.

Užijte si koupání v Rudém mořiUžijte si koupání v Rudém moři

Pokud se rozhodnete pro delší ze dvou nabízených programů, tedy To nejlepší z Jordánska + POBYT U RUDÉHO A MRTVÉHO MOŘE, budete mít navíc možnost zažít i pouštní jízdu džípy nebo pozorovat bohatý život pod hladinou Rudého moře.

Těšit se můžete na to nejlepší, co Jordánsko nabízíTěšit se můžete na to nejlepší, co Jordánsko nabízí

A kdo vás Jordánskem provede? „Osoba nejpovolanější. Celý program totiž vznikl v úzké spolupráci s průvodkyní Katkou Maruškinovou, pro kterou je tato oblast druhým domovem a srdeční záležitostí. Společně jsme vybrali to nejlepší, co Jordánsko nabízí,“ doplňuje Veronika. 

Zveme vás na web a ještě dál! Objevte s námi To nejlepší z Jordánska

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024