Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Kde načerpáte typickou atmosféru francouzského venkova? Savoir vivre – Alsasko!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 28. 4. 2017 | Přečteno: 3565x

Nádherné přírodní scenérie, hrady a pevnosti na svazích kopců. Fascinující města, jejichž architektura je tou nejlepší kombinací německých a francouzských tradic – malebné uličky, barevné domky a jedny z nejkrásnějších vánočních trhů ve Francii. A pak také lahodné víno a gastronomie plná lokálních dobrot... Kde jsme? Přeci v Alsasku! Ochutnejte naši novinku plnou zážitků.

Domy v městečku ColmarDomy v městečku Colmar

Omrzela vás Paříž, ale Francie nikoliv? Máme pro vás alternativu – nové zájezdy do pestrého francouzského regionu Alsasko se zcestovalými průvodci. Nebraňte se zážitkům a vypravte se za krásami dosud nepoznaných míst, která vám ukážeme jako nikdo jiný. 

A proč právě Alsasko? „Toužíte-li se nadechnout skutečné atmosféry francouzského venkova, tedy typických vinařských městeček s úžasnou gastronomií, pak pro vás bude Alsasko dobrou volbou,“ říká Karolína Petrová, naše specialistka na Francii, která pro vás zájezdy do Alsaska do detailů připravuje ve spolupráci s našimi průvodci. 

Rozsáhlé vinice v AlsaskuRozsáhlé vinice v Alsasku

Seznam památek, které během cest po Alsasku navštívíte, bude sice malinko chudší, než nabízejí velkoměsta, ale na zážitky vám nepostačí ani celý sešit. Uvidíme město Colmar bohatě protkané křivolakými uličkami, s kanály a romantickými můstky, vydáme se po slavné vinné stezce Route du Vin a poznáme skutečnou Malou Francii, čtvrť La Petite France ve Štrasburku

Petite France ve ŠtrasburkuPetite France ve Štrasburku

„Ve Francii platí, že láska prochází žaludkem, snad dvojnásob. A Alsasko není výjimkou. Obzvlášť výborné jsou místní koláče a ke zkušenostem každého cestovatele by měla patřit i kapka něčeho ostřejšího, tedy pálenky z místního ovoce," doplňuje Karolína a přidává tip na typický suvenýr: "Láhev Ryzlinku či Tramínu, nejlepších bílých vín, která mají své zastoupení právě na stezce Route du Vin, potěší i náročného gurmána."

Alsasko pro opravdové cestovatele. Již v říjnu!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024