Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Za krajinou gejzírů, vodopádem zážitků a maorskou kulturou na Nový Zéland!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 3. 7. 2017 | Přečteno: 1775x

Na druhé straně zeměkoule existuje snový svět, který znáte z Pána prstenů nebo trilogie Hobit. Země, nad kterou se vznáší bílá oblaka, voda padá z obdivuhodných výšin a původní obyvatelé dodnes tančí slavný válečný tanec haka. Poznejte Nový Zéland s průvodcem, který si tuto zemi zamiloval, a prožijte i vy lásku na první pohled. Již v listopadu s námi!

Fotografický rájFotografický ráj

Putovat Evropou je krásné, ale objevovat zdánlivě nedostupná místa na opačné straně zeměkoule je zážitek, na který nikdy nezapomenete. To nejlepší z Nového Zélandu můžete prožít již s prvními listopadovými dny.

Těšit se můžete na nádherné vodopádyTěšit se můžete na nádherné vodopády

A když to nejlepší, tak i s výběrem nejpůsobivějších cílů. „Během zájezdu poznáte nejmohutnější novozélandské vodopády, největší jezero v zemi i nejstarší národní park Nového Zélandu,“ vyjmenovává Martina Poláková, specialistka na zájezdy na Nový Zéland, jedny z mnoha lákadel, které mimo jiné rozhodly o výběru právě této neobvyklé destinace.

Nedotčená přírodaNedotčená příroda

„Novozélanďané rádi mluví o své vlasti jako o „kraji Boha“ a já s nimi mohu jen souhlasit. Požehnáním pro tuto zemi je nejen nezkažená příroda, příjemné klima, ale i pocit bezpečí a pohodový životní styl.“ Tak popisuje průvodce zájezdu Vladimír Čížek atmosféru země, které naprosto propadl a svou vášní se snaží nakazit další cestovatele. Budete mezi nimi letos i vy? Najdete si důvod, proč navštívit Nový Zéland

Objevte Nová Zéland s našimi průvodciObjevte Nová Zéland s našimi průvodci

Nový Zéland je teď mnohem blíž, než se kdy zdál. S průvodcem Radynacestu.cz si i tisíce kilometrů od domova budete připadat jako doma. Tahle krása za rohem nečeká...

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024