Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Máte dotaz? Zeptejte se nás na chatu! On-line pro vás každý všední den

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 15. 7. 2015 | Přečteno: 1244x

Jaké bude o víkendu počasí ve Francii? Potřebuju do Anglie pas? Kolik zaplatí za zájezd dítě? Víme, že otázek, které vás při surfování nabídkou zájezdů CK Radynacestu.cz napadají, je mnoho, proto vám teď nabízíme možnost, jak získat odpověď rychle, anonymně a snadno. Spustili jsme novou webovou službu zdarma - on-line chat, kde se na vaše dotazy již těší kolegyně Pavlína. 

Pavlína Wawroszová ráda zodpoví vaše dotazy na chatuPavlína Wawroszová ráda zodpoví vaše dotazy na chatu

Chatování, česky jednoduše "pokec", je dnes jednou z nejčastějších forem komunikace mezi lidmi. A protože i my jdeme s dobou a chceme vám vyjít vstříc, spustili jsme tuto službu nově na našich webových stránkách Radynacestu.cz. K dispozici vám je každý všední den po dobu otevírací doby ostravské pobočky kanceláře, tedy od 8 do 17 hodin.

Jak na to? 

Rozkliknete-li záložku Naše zájezdy nebo Inspirace na horní liště hlavní stránky, vyjede vám stránka s nabídkou zemí, destinací a zájezdů a vpravo dole vyskočí okénko on-line chatu. Do něj stačí vepsat dotaz, odeslat a naše kolegyňka Pavlína Wawroszová dostane ihned upozornění do svého počítače. Odpovídat na vaše všetečné otázky tak může bez zdlouhavého čekání.

V pravém dolním rohu obrazovky rozkliknete chatV pravém dolním rohu obrazovky rozkliknete chat

Na co se mohu zeptat? 

V podstatě na cokoliv. Pavlína vám ráda poradí s výběrem destinace, poskytne důležité informace o zemi, kam se chystáte, a upozorní na formality, které je třeba před cestou vyřídit. Ptát se ale můžete na cokoli, co vás zajímá - od počasí, přes zábavu až po gastronomii či možnosti koupání. Nezodpovězeny nezůstanou ani otázky ohledně naší cestovní kanceláře či průvodců. 

Tak "na napsanou" na chatu!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024