Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Objevte nevšední spojení přírody a vznešeného města – Petrohrad + Karélie s ostrovem Kiži!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 5. 1. 2018 | Přečteno: 2367x

Psal o něm už Tolstoj, proháněl se jím agent 007 v bondovce Zlaté oko a naše specialistka Radka Hájková si na něm dala opravdu záležet – Petrohrad. Společně s průvodcem Ondřejem Vokatým pro vás připravili zájezd do ruské metropole v kombinaci s novou destinací, jaká tady ještě nebyla. Čeká vás slavná Ermitáž, Jantarová komnata, muzeum šperků, ale i výlet do další části Ruské federace, do Karélie a na ostrov Kiži, kde se zastavil čas. Zkrátka dobrodružství, které je běžným turistům zapovězeno...

Přírodní krásy KaréliePřírodní krásy Karélie

Když Rusko, tak Petrohrad. Když s námi, tak i mnohem dál. A proč? „Inspirací k vytvoření zájezdu do Petrohradu a Karélie bylo nevšední spojení vznešeného velkoměsta a kouzelné přírody oblasti Karélie,“ vysvětluje specialistka na Rusko Radka Hájková, proč Karélie dostala zelenou.

Město KarélieMěsto Karélie

Petrozavodsk je hlavním městem republiky Karélie, historické oblasti na severu Evropy, kde se setkáte se zajímavými stavbami i zvyky karelské kultury a vydáte se na hladinu rozlehlého Oněžského jezera. V jeho středu pak ční malý ostrov Kiži, kde se rázem ocitnete v Rusku 18. století s jeho typickými dřevěnými domky a kostely.

Výhled na ostrov KižiVýhled na ostrov Kiži

„Výlet po Oněžském jezeře na unikátní ostrov Kiži se zkušeným průvodcem je nezapomenutelným zážitkem, který si z Ruska nemůže odvézt každý,“ dosvědčuje Radka s tím, že jediný termín zájezdu To nejlepší z Petrohradu + KARÉLIE + OSTROV KIŽI v tomto roce se pomalu plní.

Ochutnejte v Rusku borščOchutnejte v Rusku boršč

A co byste měli při návštěvě Ruska ještě vyzkoušet? „Ať je teplo nebo zima, určitě ochutnejte pravý ruský boršč!,“ doplňuje s úsměvem Radka. Těšíme se na vás již v červenci! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024