Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Pohádková zima? Pojeďte s námi do říše divů uprostřed Londýna!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 24. 8. 2017 | Přečteno: 1258x

Víte, jak vypadá říše divů? Zamyslete se, zasněte se... a zabalte si! Z mlžného snu vás přeneseme do reálného Londýna, ale podivovat se budete každopádně – nad krásou svátečně vyzdobené metropole, nad největším vánočním trhem ve městě, nad výhledem z obřího ruského kola nebo nad nepřebernou nabídkou obchodů na Oxford Street. Zažijte atmosféru adventu v Londýně na vlastní kůži.

Vánoční pohádkový světVánoční pohádkový svět

Vánoce jsou obdobím v roce, kdy se mají plnit sliby... a tak jsme se jeden rozhodli splnit i my. Vezmeme vás do vánočně naladěného Londýna, ale tentokrát vám dáme víc. Ocitnete se v „zimní říši divů“. Winter Wonderland je totiž název adventního trhu, a ne jen tak ledajakého. Tenhle je totiž vůbec největší v celém Londýně. Na programu ovšem máme ještě pěknou řádku dalších zážitků.

Užijte si vánoční atmosféru v LondýněUžijte si vánoční atmosféru v Londýně

„Londýn v období Vánoc není jen o nákupech vánočních dárků, je také o té pravé vánoční atmosféře, kterou můžeme nasát právě na krásných adventních trzích při vychutnávání svařeného vína nebo na největším kluzišti ve Velké Británii, kde si společně zabruslíme,“ prozrazuje naše specialistka na Velkou Británii Bára Příhodová, která společně s průvodkyní Magdou Jurczygovou zájezd připravila.

Winter WonderlandWinter Wonderland

A jak prožít Londýn v období adventu co nejautentičtěji? „Vánoce by neměly být jen o spěchu a o stresu, ale důležité je se i na chvíli zastavit a naladit se na toto sváteční období trochu jinak a jinde, než jsme normálně zvyklí,“ rozvíjí myšlenku zájezdu Adventní Londýn + Winter Wonderland. Ta platí i pro ostatní adventní zájezdy, které máme letos v nabídce, Bára.

Pojeďte s námi zažít advent v duchu tradic, a přesto netradičně.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024