Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Novinka pro podzim 2014: Nákupy a relax v tureckých lázních

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 5. 8. 2014 | Přečteno: 990x

Do světoznámé metropole Istanbul s námi můžete už delší dobu cestovat z Vídně, ale pro vaše pohodlí jsme aktuálně zajistili zájezd i s odlety z Prahy. A jelikož jsme chtěli tuto nabídku ještě vylepšit, dovolili jsme si pro vás přichystat nový fakultativní výlet po asijské části města zakončený jedinečnou návštěvou tureckých lázní!

Turecké lázněTurecké lázně

Navštívit turecké lázně, zvané hamam, bývá velkým zážitkem pro každého. Zapůsobí na vás hned při vstupu dechberoucí atmosféra mramorových prostor. Jedinečný proces pak zahrnuje návštěvu studené i horké místnosti, důkladnou péči tellaka včetně koupele, pílingu a masáže. Takto důkladnou očistu a relaxaci ocení zajisté vaše tělo i duše.

Aby však lázeňský odpočinek byl opravdu zasloužený, projdete se prvně s našimi průvodci nejen po nejvyhlášenějších památkách jako Hagia Sophia, Modrá mešita a jiných, ale také se podíváte do oblíbených tureckých bazarů. Nejznámějším je velký bazar „Kapali Carsi“ v centru města s více než 3000 obchodních stánků. Nakupování možná více ocení ženy, ale typické smlouvání s tureckými obchodníky o nižší ceně je častěji mužská záležitost. Každý si tak přijde na své i díky rozmanitosti nabídky.

Začínáte mít hezký pocit, že se z Istanbulu vrátíte nejen obohaceni novými zážitky z navštívených památek s průvodcem, ale také nakoupíte spoustu dárků, suvenýrů a navíc se vrátíte hezky odpočatí? Nehcte nás splnit vám tenhle malý turecký sen a pojeďtě do Istanbulu s námi!

Turecké lázněTurecké lázně

 

 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024