Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Do Londýna na člunu, Eiffelovce po pupek a pizzou hodit k sousedům? Pojeďte raději s námi!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 3. 2. 2015 | Přečteno: 1074x

Tři nové reklamní spoty s mistry humoru na ostravské scéně herci Jiřím a Michalem Sedláčkovými vás přesvědčí, že nejlepší pizza je přece ta z Itálie, Eiffelovka je jen jedna jediná a že cesta do Londýna může být kratší, než dojet stopem do Hlučína... Pojeďte Evropu poznávat s námi!

Plavat přes La Manche v nafukovacím člunu, zalepit pizzou napjaté vztahy se sousedy nebo se chlubit falešným a ještě o poznání menším peřím... Ale no tak, dopřát si pohodlené cestování po Evropě přece můžete i vy! 

Přesvědčit vás o tom mají naše nové, snad vtipné, reklamní spoty, které právě opustily střižnu. A že se s tím v nabité sezoně nijak nemažeme dokládá, že první dvě reklamní videa jsme pro vás natočili během jediného dne, což je mimochodem čas na 12 letů do Anglie a zpět.

Točilo se v Ostravě a okolí a využít jsme proto mohli veškeré reálie města - opuštěnou budku, park, panelák a oblíbený areál Miniuni - svět miniautur, kde najdete modely významným evropských staveb. Scéna na vodě se pak točila na Hlučínské přehradě. A zrovna teplo tehdy opravdu nebylo...

Hlavní postavou reklamních spotů je herec a bavič Jiří Sedláček. Na stránkách Národního divadla moravskoslezského, kde už dlouhé roky působí, se o něm dočtete: „Obyvatele Ostravy oblažuje působením na prknech divadelních, zbytek národa prostřednictvím televizní obrazovky. Vyniká v počtu nadbytečných kil a povětšinou manželských dětí.“

My jen doplníme, že jedním z šesti legitimních potomků herce je právě druhý protagonista našich spotů – Michal Sedláček, který zatím úspěšně navazuje na kariéru svého otce.  

Oba pánové jsou komedianti na svém místě. Některé scény proto byly dílem improvizace přímo na místě. Natáčení s nimi byla především velká zábava a zajímavá zkušenost pro nás všechny.

Děkujeme všem, co se na natáčení podíleli, a těšíme se na vaše ohlasy!

Podívejte se na fotky z natáčení:

Scéna na Hlučínském jezeřeScéna na Hlučínském jezeře

O vtípky nebyla nouzeO vtípky nebyla nouze

Natáčecí štábNatáčecí štáb

Natáčení v leseNatáčení v lese

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024