Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: S dětmi do Vídně? Výprava za dobrodružstvím, poučením, pandou a spoustou zábavy!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 1. 2018 | Přečteno: 1506x

Svézt se na obřím ruském kole, ochutnat legendární Sachrův dort, vidět na vlastní oči vzácné pandy velké, omrknout, jak se vyrábí čokoláda, podívat se do světa motýlů a odhalit tajemství slavného města. Tomu říkáme dobrodružství! Zažijte ho se svými dětmi a vydejte se bádat, bavit se a cestovat společně. Třídenní zájezd do Vídně pro rodiče a děti je konečně tady!

Vídeň si zamiluje celá rodinaVídeň si zamiluje celá rodina

Udělejte něco pro své děti a ukažte jim císařské město v novém světle – jako poklad, na jehož konci čeká opravdový poklad. Pro každého cestovatele totiž máme odměnu. Odměnou mu ale budou i vědomosti, které pak vybalí před spolužáky ve škole, a zážitky s vámi, které jim už nikdo nevezme.

Panda velká ve vídeňské ZOOPanda velká ve vídeňské ZOO

„První den mají cestující na vybranou, zda zajít do ZOO a vidět na vlastní oči pandy velké, nebo se převléknout do kostýmů v dětském muzeu. Druhý den ochutnají Sacher, typickou pochoutku pro Rakousko, podívají se do světa motýlů a pobaví se v parku Prátr, kterému dominuje obří kolo. No a poslední den bude věnován čokoládovému muzeu,“ popisuje specialistka Jana Dostálová program, který spolu s průvodkyní Barčou Šupíkovou ladily na míru dětem a jejich zájmům.

Ochutnejte sacher, dezert RakouskaOchutnejte sacher, dezert Rakouska

Zájezdy pro rodiče a děti jsou v tomto roce pro Radynacestu.cz velkou prioritou. „Do zájezdu do Vídně jsme proto soustředili vše, co patří k tajuplné badatelské hře, do které se děti zapojí s cestovatelským deníkem slavného cestovatele Villeho Pojky a chlapce Vašíka, který bude jejich kresleným průvodcem nejzajímavějšími místy,“ říká Jana.

Vydejte se s dětmi do Prateru a užijte si zábavuVydejte se s dětmi do Prateru a užijte si zábavu

„Je to levnější varianta zájezdů pro děti, ani tady však nebude chybět badatelský deník s krásnými ilustracemi, poučnými úkoly a zajímavostmi, o kterých jistě neslyšeli ani dospělí,“ prozrazuje na závěr Jana a dodává, že autobusový zájezd Vídeň pro rodiče a děti + POUŤOVÉ MĚSTEČKO PRÁTR je již v prodeji. 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024