Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Tajemná Skotská vysočina + nejzáhadnější jezero a nejfotografovanější hrad!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 3. 2019 | Přečteno: 2626x

Sami jste si o něj řekli. A teď je konečně tady, vyladěný do posledního detailu, se spoustou možností, kde načerpat životní zážitky. Nový zájezd do krajiny tajemné Skotské vysočiny, na ostrov Skye, k jezeru Loch Ness a do legendami opředeného Edinburghu je tu pro vás. Nechte se vtáhnout magií místní přírody i nevšedních památek!

Západ slunce nad ostrovem SkyeZápad slunce nad ostrovem Skye

„Na Skotskou vysočinu se naši cestovatelé delší dobu doptávali, a tak jsme vybrali to nejkouzelnější, co ve Skotsku můžeme najít, a spojili vše do jednoho velkého putování Skotskem,“ vysvětluje specialistka na Skotsko, Veronika Valíková, proč se tato část země stala součástí nového programu zájezdu.

Hrad DunveganHrad Dunvegan

Desetidenní zájezd vám dovolí nasát atmosféru mystické krajiny, pozve vás k ochutnávce místní gastronomie a předvede to nejlepší, co kdy bylo ve Skotsku postaveno. Odhalí kus dávné historie i náturu zdějších obyvatel. Zkrátka se stanete součástí této hrdé země, která se má čím pochlubit.

Těšit se můžete na výstup na horu Ben NevisTěšit se můžete na výstup na horu Ben Nevis

„Zájezd kombinuje Edinburgh plný bohaté skotské historie s nedotčenou a drsnou skotskou přírodou. Cestovatelé se mohou těšit na nejvýznamnější skotské památky, překrásnou skotskou přírodu známou z mnoha filmů a adrenalin v krvi jim rozproudí výstup na nejvyšší horu Velké Británie Ben Nevis,“ dává nahlédnout do programu Veronika.

Edinburský hradEdinburský hrad

Edinburský hrad, „zašifrovaná“ Rosslynská kaple, legendární jezero Loch Ness, divoká příroda ostrova Skye nebo přímořské letovisko St. Andrews... Máme pokračovat dál? Zájezd Skotská vysočina + EDINBURGH + OSTROV SKYE + LOCH NESS je vyladěný do poslední minutky. Balíme? 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024