Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Objevte New York a prožijte Silvestr na Times Square nebo v Central Parku! To musíte vidět!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 3. 8. 2015 | Přečteno: 1199x

Obrovská třpytivá koule klesá a odměřuje čas. Poslední vteřiny starého roku odpočítané hlasem davu na Times Square a pak velkolepý ohňostroj nad Central Parkem, potažmo celým New Yorkem... Srdce se vám rozbuší, možná ukápne slzička, ale každopádně se budete bavit! Pojeďte do Ameriky s námi a prožijte silvestrovskou noc v ulicích New Yorku!

Oslavte příchod Nového roku v New YorkuOslavte příchod Nového roku v New Yorku

Američané jsou oslavami doslova posedlí. Že by nad silvestrovským večerem někdo mávl rukou a prohlásil: "Vždyť je to den jako každý jiný," se vám tady stane opravdu jen velmi zřídka. V New Yorku se můžete těšit na největší silvestrovskou show, jakou jste kdy viděli. Možností je mnoho. Jakou verzi oslav si vyberete, proto necháme jen a jen na vás. 

Každý bude moci strávit přelom roku na místě dle svého gusta – sledováním ohňostrojů v Central Parku, skleničkou v některém z mnoha barů či oslavami Nového roku na Times Square, které se na tomto místě konají již od roku 1904 a každoročně se jich účastní nejen turisté, ale i samotní Newyorčané. Vyvrcholením oslav bude klesání „koule času“ z mrakodrapu One Times Square.

Usínat pak můžete nad ránem se vzpomínkou na ocelovou dámu s pochodní - Sochu Svobody nebo slavnou newyorskou ulici Broadway. V novém roce vám nabídneme ještě návštěvu Čínské čtvrti, Páté Avenue, mrakodrapu Empire State Building, afroamerického Harlemu a mnoha dalších lákadel "Velkého jablka", jak se New Yorku přezdívá. 

S chutí se do něj zakousněte, nenechte si uniknout zájezd do New Yorku a vychutnejte si nezapomenutelný vstup do roku 2016 s Radynacestu.cz!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024