Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

SOUTĚŽ: Předplaťte si vstup do divadla a hrajte o letecký poznávací zájezd do Říma!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 13. 4. 2015 | Přečteno: 930x

Podpořte kulturu ve vašem regionu a za odměnu si odneste úžasný poznávací zájezd do Říma ve dvou! Jak na to? Stačí si zakoupit předplatné do Národního divadla moravskoslezského na sezónu 2015/2016 a automaticky získáte šanci stát se klientem CK Radynacestu.cz. S tím rozdílem, že my zájezd zaplatíme vám!

   

Ostrava žije divadlem i v nadcházející sezóně a my chceme být při tom. Stejně jako vloni i letos jsme se rozhodli podpořit zájem diváků o předplatné soutěží o atraktivní zájezd pro dvě osoby. Vybranou destinací pro tento rok se stalo „věčné město“, hlavní město Itálie – Řím. Vždyť právě on je kolébkou divadelního umění. 

Zakoupením předplatného do Národního divadla moravskoslezského získáte jisté místo v hledišti, 50% slevu ze vstupného nebo divadelní zpravodaj přímo do schránky. Podrobné informace najdete na webu Národního divadla moravskoslezského.

A pokud si své předplatné zajistíte do 5. 9. 2015, budete navíc automaticky zařazeni do slosování o pohádkovou cenu – letecký poznávací zájezd do Říma pro dvaCestovat budete s osvědčeným průvodcem z Katovic nebo Krakova s transferem z Ostravy (v ceně zájezdu).

Nepromeškejte svou šanci, fanděte divadlu a vyhrajte! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024