Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Provence, Katalánsko a Andorra v jednom zájezdu. Poznejte Gaudího Barcelonu i půvab Pyrenejí!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 6. 2015 | Přečteno: 1210x

Tak to tady ještě nebylo! S novým poznávacím zájezdem Radynacestu.cz vás vezmeme do francouzské Provence, španělského Katalánska a Pyrenejemi obklopené Andorry. To vše v jedenácti dnech, s prima průvodkyní a za skvělou cenu. Nevšední kombinace zážitků vám vezme dech!

Přístavní město MarseillePřístavní město Marseille

Vydechnout, nadechnout a nedýchat! Ne, nechceme vás strašit rentgeny a návštěvami lékařů, jenom vás upozorňujeme, že tenhle zájezd bude nebezpečně krásným zážitkem na celý život.

Každý den budeme objevovat to nejlepší, co daná oblast turistům nabízí a vezmeme vás na místa, které vám na chvíli doslova vyrazí dech. A nebude to stát čtyřicet, třicet a dokonce ani dvacet tisíc. Za cenu běžného zájezdu do jedné destinace dostanete to nejlepší hned ze tří států.

První zastávkou na našich cestách bude přístavní město Marseille, ostrov If s legendární pevností, v níž byl vězněn hrabě Monte Christo a Van Goghovo městečko Arles. Večer si pak pochutnáme na pravé bujabéze - tradiční marseilleské rybí polévce.

Další putování po levandulí provoněné Provence nás zavede k opatství Abbaye de Sénanque, jehož fotka nesmí chybět v žádné publikaci o Provence. A zatímco první den jsme ochutnávali polévku, třetí den zájezdu navštívíme muzeum vín, kde je koštování povinností. Ještě před cestou do Španělska pak stihneme i nádherný přírodní úkaz - oblast Camarque.

Katalánsko nás přivítá ruchem na ulici La Ramblas v divokém srdci Barcelony. Je až neuvěřitelné, jak tohle španělské město ovlivnil jediný muž - Antoni Gaudí. Připomeneme si jeho díla - katedrálu Sagrada Família, úschvatný Parc Güell či další stavby jako je Casa Batlló. Po stopách Gaudího ale zamíříme i mimo metropoli a to do rodného městečka mistra, které nese název Figures.

Odpočinkovou procházku gotickými uličkami hlavního města a relax v termálních lázních si pak dopřejeme v jednom z ministátů Evropy - v Andoře. 

Řekněte sami, nezní tohle jako sen? Splňte si jej a pojeďte v říjnu s námi!

 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024