Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Největší svátek americké hrdosti: Prožijte Den nezávislosti v New Yorku!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 15. 12. 2014 | Přečteno: 1335x

Prožijte společně s Newyorčany ten nejameričtější ze všech amerických svátků – Den nezávislosti – svátek, při kterém je oslavováno přijetí Deklarace nezávislosti a celý New York je na nohou! Poznáte tvář Ameriky, "Big Apple" a všechny jeho stránky od finančního centra Wall street, přes srdce velkoměsta Times Square až po afroamerický Harlem. 

Den nezávislosti je završen velkolepými ohňostrojiDen nezávislosti je završen velkolepými ohňostroji

Pojeďte s námi na jedinečný poznávací zájezd s průvodcem, během kterého uvidíte to nejzajímavější z New Yorku a oslavíte Den nezávislosti v srdci dění. Projedete se lodí až k Soše Svobody, z Manhattanu si vychutnáte pohled na Brooklynský most a vzpomínku na New York si uchováte výhledem ze 102. patra Empire State Building.

Tím největším zážitkem ale bude 4. červenec - Den nezávislosti. Po celém New Yorku totiž probíhají nejrůznější akce a tou nejpopulárnější je bezpochyby Hot Dog Eating Contest, každoroční soutěž v pojídání hotdogů na newyorském poloostrově Coney Island. Té se samozřejmě zúčastníme i my, ale jen jako diváci. Pak si ještě dáme lunapark s jeho symbolem, známou dřevěnou horskou dráhou Cyclone z roku 1927 a odpočinek na pláži. Může být? 

Nalákali jsme vás? Tak pojeďte s námi! Nový zájezd už nyní najdete v nabídce CK Radynecestu.cz - To nejlepší z New Yorku + Den nezávislosti!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024