Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Rozkvetlé Japonsko - za životními zážitky do Asie. Poznejte Tokio i horu Fudži!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 7. 10. 2016 | Přečteno: 1651x

Dopřejte si opravdu životní zážitek a poznejte s námi exotický květ Asie! Japonsko, země plná zajímavostí, na jaře rozkvétá festivalem a otevírá své tradiční chrámy, kláštery a kuchyni plnou nevšedních chutí evropským návštěvníkům. Kjóto, Ósaka, Tokio, Hirošima nebo hora Fudži. Překročte hranice poznání a objevte krásu míst, která jste dosud znali jen z dokumentů.

Hora FudžiHora Fudži

Japonsko je jednou z těch zemí, ve které si uvědomíte, jak rozmanitá je planeta Země. Místo tak kulturně vzdálené našim poměrům a tak okouzlující, že nedovedete poručit svým ústům, aby se zavřela. Možná ale tady konečně pochopíte, proč Japonci při návštěvě České republiky mačkají bezhlavě spouště fotoaparátů.

Mnohem důležitější než tisíce fotografií jsou však zážitky. To ony vám zůstanou. A když je řeč o Japonsku, jsou to doslova životní zážitky. Bára Klementová, naše skvělá průvodkyně, pro vás připravila program nabitý cennými informacemi, emocemi a explozí gurmánských požitků. Pročtěte si program zájezdu To nejlepší z Japonska + Květinový festival u hory Fudži a nebudete chtít od Ježíška už nic jiného!

Posvátná hora v době květinových slavností, úchvatné klášterní komplexy, metropole Tokio a Ósaka, čajový obřad, zenové zahrady i nechvalně známá historie města Hirošima. To vše vás čeká  v rámci cesty do země vycházejícího slunce. Již v květnu s námi!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024