Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

AKCE: Sportem (a smíchem) ku zdraví! Radynacestu.cz podpořily volejbalový turnaj mixů v Újezdě

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 14. 10. 2015 | Přečteno: 729x

Sportem ku zdraví a smíchem k dlouhověkosti! Že podporujeme kulturu, umění a dobré nápady, jsme vám už ukazovali mnohokrát, ale jeden koníček jsme dosud opomíjeli – sport. Na začátku září jsme proto přijali nabídku stát se sponzorem 1. volejbalového turnaje mixů v Újezdě u Brna, který spolupořádala jedna z našich specialistek na zájezdy, Ivana Petláková. 

CK Radynacestu podpořila volejbalových turnaj v Újezdě u BrnaCK Radynacestu podpořila volejbalových turnaj v Újezdě u Brna

Vše započalo v devět hodin ráno rozlosováním týmů (vždy 4 muži a 2 ženy) do dvou skupin. Turnaj, na kterém se coby organizátorka podílela i naše specialistka na zájezdy do Irska, Belgie nebo třeba Maroka, Ivča Petláková, provázelo slunečné počasí a dobrá nálada. Žízeň se spláchla čepovaným pivem a hlad zaháněli sportovci grilovanou kýtou.

V odpoledních hodinách se už bojovalo o konečné pořadí v turnaji. S nadsázkou se dá říct, že nikdo neprohrál. Každý tým získal diplom, lahvinku a něco na zub. Družstva na 1.-4. místě pak vybojovaly poháry a speciální odměny od CK Radynacestu.cz. Každý z hráčů obdržel také upomínkovou medaili  cvičku.

Za organizátory netradičního retro-turnaje všem zúčastněným děkujeme a příští rok se opět těšíme na shledanou v Újezdě!

Sportu zdar a volejbalu zvláště...

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024