Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

To nejlepší ze Sardinie: Překrásné pláže, plavba lodí i trekový výlet do ráje

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 22. 1. 2015 | Přečteno: 1808x

Víte, kterému místu se říká Malá Barcelona? Kde je oblíbená pláž hollywoodského fešáka Leonarda DiCapria? Nebo co vás čeká, než najdete opravdový "paradiso"? Dejte Googlu volno a pojeďte raději zmíněné krásy italské Sardinie objevovat s námi! 

Algheru se přezdívá "malá Barcelona"Algheru se přezdívá "malá Barcelona"

Máte už plány na konec dubna? A jsou lepší, než ty naše? Chystáme totiž výjimečný poznávací zájezd s průvodcem, během kterého navštívíme to nejkrásnější ze Sardinie.

Pojedete-li s námi, ocitnete se v ráji plném překrásných pláží, panenské přírody a všudypřítomných dokladů bohaté historie...

Ochutnáte sardské speciality a očistíte tělo i duši nenáročnými trekovými výlety. Pozveme vás třeba na celodenní trekingový výlet na Costa Paradiso, přírodní skvost v divokých skalách, kde si přijdou na své všichni milovníci přírody, klidu a pohody.

Vychutnáte si také kouzelné Alghero, tedy oblast, které se přezdívá "malá Barcelona", a projedete se lodí k mysu Capo Caccia s nádhernou krápníkovou jeskyní. Pro náročnější zájemce pak máme cestu na oblíbenou pláž Leonarda DiCapria.

Zapomeňte na starosti, objednejte si letecký zájezd z Brna, Ostravy či Bratislavy a poznejte pohádková místa Sardinie!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024