Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Už to víte? Přímé lety Ostrava – Milán s námi už v listopadu! S experty do města módy a inspirace...

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 27. 6. 2016 | Přečteno: 3091x

Nakupujete rádi? Baví vás objevovat poslední módu? Pojeďte s námi nasbírat inspiraci nejen na nový outfit, ale třeba i na vánoční dárky, do nádherného italského města Milán. Již v listopadu první z vás nasednou na ostravském letišti do letadla směr Milán a vyrazí vstříc novým zážitkům do města, kde tvořili svá díla Mozart nebo Leonardo da Vinci.

Z Ostravy do Milána s námi už na podzimZ Ostravy do Milána s námi už na podzim 

Skříň je napěchovaná k prasknutí, ale vy pořád nemáte co na sebe. Znáte ten pocit? Máme jednoduchý návod, jak s ním bojovat: Pojeďte s námi nakupovat k nejpovolanějším – k italským módním mistrům do Milána, pohodlně letecky z Ostravy. Tady prostě nemůžete udělat chybu. Inspiraci totiž budete čerpat nejen v buticích, ale i jen tak na ulici. Italové jsou velmi elegantní, upravení a vždy IN. 

Italská pohostinnost, tak to je kapitola sama o sobě. A ani v Miláně vás jistě neurazí místní speciality – výborná italská káva, těstoviny všech druhů a chutí nebo voňavá pizza. Ostatně Milán je také domovem nejslavnějšího obrazu, jehož tématem je s trochou nadsázky jídlo. Veleslavné dílo Leodnarda da Vinci, freska Poslední večeře Páně, zdobí stěnu místního dominikánského kláštera. 

Představit vám všechny důvody, proč se do Milána vydat na několika řádcích, by bylo pošetilé, stejně jako bývají italské ženy. Snad proto jim muži často utíkají na fotbal – Milán je totiž rájem fotbalových fanoušků. Kluby zvučných jmen, Inter FC a AC Milán, tady trénují pod širým nebem na stadionu Giuseppa Meazzy – San Siro.

Pojeďte s námi zažít atmosféru italských mistrů gastronomie, módy i fotbalu do Milána s průvodcem Pavlem Volfem, který se v klikatých uličkách, galeriích i památkách vyzná jako místní. Od listopadu z Ostravy!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024