Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Prosím, nastupte si! Vezmeme vás vlastním autobusem po celé Evropě

Autor: Jana Pracuchová, Radynacestu.cz | Vydáno: 27. 1. 2015 | Přečteno: 5532x

Každá správná cestovka má mít svůj autobus. Tímto krédem se řídí také majitel CK Radynacestu.cz Martin Šimek, a proto se můžete těšit na mnohem více pohodlí a luxusu. Náš nový autobus, jehož zavedená značka se stoletou tradicí vás přesvědčí, že výrobce ví, co dělá, patří mezi špičky na trhu. Na našich autobusových zájezdech si proto užijete nejen příjemné ubytování a skvělý program, ale teď i jistotu komfortu již od prvního kilometru! 

Takhle Takhle "mazlík" vypadal hned poté co vyjel z výroby

Skvělý výkon, výborné jízdní vlastnosti a vysoce odolný podvozek je základ, na kterém autobusy značky Scania staví. Zaručí tak maximální pohodlí všem cestujícím. Elegantní aerodynamický design neladí jen oku, ale také zajistí nebývale tiché prostředí uvnitř autobusu a vy si tak můžete odpočinout, povídat, číst nebo poslouchat vlastní muziku ve sluchátkách bez rušení nepříjemným silničním šumem a otřesy.

Stoprocentní komfort je zaručen také díky luxusním koženým sedačkám, které jsou polohovatelné a bezpečné - bezpečnostní pás u každého sedadla je tady samozřejmostí. Standardem ve vybavení je dnes také klimatizace či WC. Nadstandardní je ovšem prostor mezi sedačkami. Místo na nohy bylo zvětšeno vyjmutím jedné řady sedaček a vy se tak můžete pohodlně natáhnout. 

3 P pro: perfektní řidič, pás, průvodce

Interiéru vévodí kožené polohovatelné sedačkyInteriéru vévodí kožené polohovatelné sedačky 

Bezpečnost cestujících je u nás na prvním místě, proto je autobus vybaven pokročilým systémem brzd, adaptivním tempomatem, který hlídá konstantní odstup od projíždějících vozidel, nebo systémem, který vibracemi řidiče upozorní v případě hrozícího opuštění jízdního pruhu.

Samozřejmostí je výběr jen těch nejzkušenějších řidičů s několikaletou praxí za volantem autobusů. Aby vše šlapalo jako hodinky a zapadalo do pestrobarevné mozaiky naší nabídky, zapojujeme ještě ty nejlepší průvodce, kteří vše doladí, zorganizují a ukáží vám ta nejzajímavější místa. Zaposlouchat se do jejich vyprávění můžete díky mikrofonu  už během jízdy v autobuse a využít tak každou minutu své dovolené.

A kam že vás svezeme? 

Každoročně s námi navštívíte zemi tulipánů a sýrů, kde spatříte slavné květinové korzo. Ano, řeč je o Holandsku. Nebo máte raději pikantní salám a po náročném dni si rádi dopřejete horkou lázeň? Jet s námi můžete do Maďarska a jeho vyhlášených termálních lázní. Vynikající čokoládu či víno pro změnu ochutnáte ve Švýcarsku. A zamilujete si také vůni levandulových polí u kláštera Sénanque na zájezdu do Provence, či pohodičku na plážích Azurového pobřeží.

Autobus Radynacestu.cz pod Švýcarskými AlpamiAutobus Radynacestu.cz pod Švýcarskými Alpami

Jste již dostatečně naladěni na poznávání evropských krás s autobusem, který vás bude hýčkat?  

Tak tedy neváhejte a vydejte se za novými zážitky na zájezdech autobusem Radynacestu!

Líbí se vám náš nový autobus?

Celkem hlasovalo 210 čtenářů.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024