Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

VIDEOMEDAILONEK Antónia Nobreho: Když se jako cestovatel už narodíte a pak přijde životní výzva...

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 10. 4. 2017 | Přečteno: 1833x

Jako cestovatel se zřejmě už narodil, dnes žije tři tisíce kilometrů od svého domova a režíruje a produkuje hudební klipy a dokumenty. Mimochodem, jak se vám líbí ty, které visí na našem Youtube kanále? Pod mnohými z nich byste našli právě Antóniovo jméno. To, že dnes provází cestovatele pro CK Radynacestu.cz ve svém rodném městě Lisabonu, není až tak úplná náhoda...

Je výřečný, rád se v životě neustále posouvá dál, cestovatelskou vášeň má v krvi, a navíc je to neskutečný sympaťák. Antóniův potenciál bylo zkrátka potřeba využít. A tak když spolupráce na dokumentech fungovala, ponoukli jsme rodáka z Lisabonu, aby jím provedl první skupinku cestovatelů. Překvapil sám sebe.  

Do své druhé práce se António Pedro Nobre, jak zní celé jeho jméno, rázem zamiloval. Navíc se díky průvodcování vrací tam, kde je mu nejlépe – domů – častěji než jen na Vánoce, a s mnohem větším zaujetím. „Líbí se mi, jak mohu znovu objevovat své rodné město,“ říká charismatický Portugalec svou nezaměnitelnou roztomilou češtinou. 

Každý si dokáže nastudovat bedekry o Lisabonu, načíst pár řádek z historie, ale když se tam narodíte, cítíte to úplně jinak, a ten pocit, to je něco, co se António snaží cestovatelům předat. Zažít zkrátka město autenticky, jako opravdový Lisabonec. Zažijte Lisabon s Antóniem na některém z  jeho dalších zájezdů: https://www.radynacestu.cz/kdo-jsme/antonio-pedro-nobre/zajezdy-pruvodce.

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024