Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

VIDEOMEDAILONEK Hanky Suchánkové: seznamte se s průvodkyní i s důvody, proč poznávat svět s námi!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 10. 3. 2017 | Přečteno: 2204x

Do vln Niagáry hledí tulák starý... Cítit se jako u táboráku se skvělou partou přátel, a přitom být tisíce kilometrů daleko? To se vám podaří jedině s Hankou Suchánkovou, naší zkušenou průvodkyní, milovnicí cestování a nových výzev. Kam se s ní můžete vypravit a proč pro vás cestování s Hankou bude nevšedním zážitkem, prozradí její nový videomedailonek. Podívejte se!

Hana Suchánková u nás provází už několik let a krom Itálie, kterou má nastudovanou od severu k jihu, s ní můžete nakouknout pod pokličku života v Kanadě nebo Velké BritániiŘím a také Florencie ji vzaly za srdce a už nikdy nepustily. A stejně tak ji neopouští ani nadšení z povolání, které si kdysi vybrala…  

Razí teorii, že cestování není jen sbírání dat a událostí, ty si ostatně můžete načíst doma, ale objevování, jak na daném místě lidé žijí, jak sami vnímají svůj denní rytmus nebo co si třeba myslí o Češích. S Hankou tak zažijete výlet za hranice běžného poznávacího zájezdu. Výlet do tajů skutečného cestování. 

A kdy vyrážíme? Podívejte se na všechny Hančiny zájezdy tady: https://www.radynacestu.cz/kdo-jsme/hana-suchankova/#zajezdy-pruvodce

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024