Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

VIDEOMEDAILONEK Magdalény Jurczygové: Došlo mi, že nechci jen rozdávat kafe, ale být průvodcem

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 30. 11. 2015 | Přečteno: 1377x

Snila o práci letušky, chtěla spát každý den na jiném místě, poznávat svět, pracovat s lidmi... Pak ale přišla na to, že nechce jen rozdávat kávu v oblacích. Od práce delegátky se dostala k průvodcování v CK Radynacestu, kde může realizovat své nápady. Miluje severské země, mytologii, hraje na klavír a píše články do Magazínu. Seznamte se s Magdou!

Vzpomínáte na meteorologa Zákopčaníka, který se vždy loučil s diváky slovy „Slunce v duši“? Jakmile poznáte naši průvodkyni Magdu Jurczygovou, pochopíte, jak vypadá člověk, který slunce v duši nejen nosí, ale umí ho i rozdávat všem okolo.

Magda je zkrátka nesmírně pozitivní člověk, který si v životě jde za svým cílem, ovšem vždy s úsměvem a podle pravidel. Nerozhodíte ji ani vstáváním v pět ráno nebo zpožděným letem. Na všechno má lék – nikdy nekončící dobrou náladu. 

Na práci v Radynacestu.cz si váží, krom náplně samotné, především otevřenosti vůči jakýmkoli nápadům. Právě z její iniciativy zařadila CK do své nabídky zájezdy do Stockholmu.

Mimo studia severské kultury a mytologie dobíjí Magdaléna baterky třeba procházkami v přírodě nebo tancem, který dříve dělala dokonce závodně.

„Protancovává“ se ostatně životem s velkým entuziasmem, což dokazuje i ve své práci. A co soudí o budoucnosti v Radynacestu.cz? „Tady má člověk pořád pocit, že není a nemůže být dokonalý, a že pořád je co zlepšovat.“ Tak se těšte, co pro vás Magda vymyslí příště...

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024