Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Víno, ženy, zpěv a něco navíc: To nejlepší z jižní Moravy s návštěvou aqualandu

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 5. 8. 2014 | Přečteno: 1313x

Netřeba říkat, co je na jižní Moravě nejzajímavější. Asi každý z vás už vyzkoušel bohatství z místních vinic, my vám ale ukážeme víc než jen pálavské nížiny. S novým zájezdem z nabídky CK Radynacestu.cz navštívíte moravskou perlu - Mikulov a užijete si celodenní řádění v aqualandu. 

MikulovMikulov

Přinášíme další novinku v nabídce - nezapomenutelný víkend s průvodcem strávený na jižní Moravě. Během dvou dnů s námi uvidíte nádhernou krajinu v okolí Pálavy, ochutnáte skvělá vína místních vinařů, navštívíte Mikulov a jeho dominantu – Mikulovský zámek. 

Aby to ale celé nebylo jen nevinně o víně, je pro vás připravena i malá dávka adrenalinu. Užijete si celodenní zábavu v Aqualandu Moravia - nejmodernějším zábavním centru v České republice. A na závěr vás ještě necháme příjemně odpočívat v Římských lázních.

Využijte jedinečnou příležitost strávit víkend na samotném úpatí Pálavy a poznejte s námi To nejlepší z jižní Moravy + Aqualand Moravia!

 

 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024