Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Voňavé jaro na Madeiře: Pojeďte s námi na proslulý Květinový průvod

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 9. 2014 | Přečteno: 1240x

Poznejte s námi Madeiru a staňte se součástí proslulého Květinového průvodu. Jednou do roka ostrov věčného jara, jak se Madeiře říká, rozvoní tisíce květin a vy letos můžete být u toho s námi. Týdenní zájezd ovšem nabízí mnohem víc - projedete se na tradičních proutěných saních, ochutnáte místní rum, vykoupete se v lávových jezírcích a navštívíte třeba Údolí jeptišek.

Květinový průvodKvětinový průvodKvětinové dekorace zdobí městoKvětinové dekorace zdobí město

Představujeme vám výjimečný poznávací zájezd,  kdy během sedmi dní uvidíte to nejzajímavější z Madeiry v atmosféře velkého svátku květin. Proslulý květinový průvod, v němž mají zastoupení téměř všechny vesnice na ostrově, proběhne v polovině poznávacího zájezdu To nejlepší z Madeiry + Květinový průvod s CK Radynacestu.cz. 

Fantastická atmosféra květinových oslav nás ale bude provázet celým týdnem. Kromě zmíněného průvodu se totiž koná ve Funchalu mnoho dalších akcí, které oslavují téma květin. Dokonce i ulice a hotely jsou vyzdobeny čerstvými živými květy a vůně Madeiry je o to intenzivnější.

Obdivovat výtvory přírody budete moci i při návštěvě vodopádu Nevěstin závoj, třetí nejvyšší hory Madeiry Pico do Areeiro (1818m) nebo tropické zahrady. Nenechte si ujít ani možnost svézt se z kopce Monte na tradičních proutěných saních. Podrobný program nabitého týdne najdete v detailu zájezdu.

 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024