Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Z Ostravy na Tenerife a La Gomeru s průvodcem: vezmeme vás tam, kam nikdo jiný

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 11. 12. 2015 | Přečteno: 1103x

Kanárské ostrovy stabilně patří mezi oblíbené cíle turistů. Opalují se na plážích a nakupují suvenýry. My vás ale vezmeme tam, kam nikdo jiný! Představíme vám největší krásy ostrova Tenerife a zasvětíme vás do tajů La Gomery. Jak? Letecky z Krakova se zkušenou průvodkyní a spoustou zajímavostí, které doma na gauči neobjevíte...

Jedinečná La GomeraJedinečná La Gomera

Na Kanárských ostrovech vás přivítá naše průvodkyně Lucie Viková a odveze vás do historického městečka Puerto de La Cruz. „Plinius ostrovy nazval šťastnými, což mohu po téměř polovině života stráveného na „perlách Atlantiku“ potvrdit,“ říká Lucie a dodává, že coby „téměř domorodec“ se snaží klientům předat nejen své zkušenosti, ale i nadšení z ostrovů.

Pojeďte se tedy nadchnout pro Tenerife a La Gomeru. Dopřejeme si návštěvu Národního parku Garajonay s vavřínovými lesy, Kolumbovo město San Sebastian nebo kouzelné vyhlídky na malebná terasovitá údolí ostrova. Nezapomenutelný zážitek pak čeká i na ty, kdo mají rádi španělskou kuchyni a cítí rytmus – oběd s ukázkou pískacího jazyka. 

Ve svižném španělském rytmu se pak přesuneme až na poloostrov Anága. Místo, kam noha turisty zavítá jen výjimečně. Díky své nedostupnosti si zachoval jedinečný přírodní ráz a naprosto vás ochromí mohutným pohořím, rozeklanými skalisky, hustým zeleným porostem i údolími, která se svažují až k moři.  

Nemusíte mít ovšem strach, že bychom snad turisticky vděčným místům vyhýbali. Lucie vás provede městem Orotava, navštívíte známý Loro parque a prohlédnete si i pověstnou sopku Pico del Teide

Pojeďte na Kanárské ostrovy s Radynacestu.cz a poznejte nepoznané...

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024