Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Zájezd za skutečnou elitou Británie: Londýn + Cambridge a Ely

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 26. 2. 2015 | Přečteno: 899x

Kde studují nejchytřejší hlavičky Británie? Ano, v Cambridgi a přesně tam vás vezmeme v rámci nového zájezdu CK Radynacestu.cz. Tak jako je Londýn srdcem království, je Cambridge jeho mozkem, nebo alespoň rodištěm britské inteligence. Ukážeme vám jednu z nekrásnějších univerzit světa, projdeme se po malebném městečku Ely a uvidíme to nejlepší z Londýna. 

Řeka Cam se táhne podél studentských kolejí Cambridgské univerzityŘeka Cam se táhne podél studentských kolejí Cambridgské univerzity

Nový zájezd v naší nabídce je koncipován tak, aby vyhověl i nejnáročnějším cestovatelům. Během prvního dne v Londýně vám představíme vůbec nejznámější památky a významné stavby ve Westminsteru. Pozveme vás k sídlu premiéra na Downing Street a v Čínské čtvrti ochutnáme asijskou tvář města. 

Další den vás vezmeme na výlet, ale nebude to jen tak ledajaká výprava. Vydáme se totiž do univerzitního města Cambridge, kde si prohlédneme studentské koleje. Při dobrém počasí se pak projedeme na loďkách po řece Cam. Cestu zakončíme v městečku Ely, kde stojí krásná středověká katedrála. 

O mnoho století dopředu se pak podíváme další den zájezdu. Prohlédneme si Londýn z ptačí perspektivy z obřího ruského kola London Eye. Zaměříme se také na hypermoderní stavby ve finanční čtvrti, kam nás dovede kosmický Millenium Bridge. Ale to vše je jen střípek z nabitého programu, který vás v Londýně a jeho okolí čeká...

Pojeďte s námi poznat místo, kde se vzdělávají ti nejlepší studenti z celého světa a majestátní město, po jehož ulicích hrdě kráčeli králové a královny! Letecky do Londýna s návštěvou Cambridge z Prahy, Brna i Ostravy!

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy


Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024