Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

AKCE - CESTOVATELSKÝ PLES: Velká premiéra CK Radynacestu již brzy! Nechte se i vy vtáhnout do víru tance...

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 10. 1. 2020 | Přečteno: 1069x

Přijměte naše pozvání na historicky první Cestovatelský ples CK Radynacestu a potkejme se na tanečním parketu nebo u skleničky dobrého vína. Tématem události je, jak se na cestovku, která zájezdy do Británie začínala, sluší, „Britská elegance“. Kdy a kde? V sobotu 1. 2. 2020 v Congress Hotelu Clarion v Ostravě a těšit se můžete třeba na Hanu Fialovou a Tomáše Savku, herce Jirku Sedláčka, tanečnici, barmana i světelnou show! 

Splnili jsme si sen. Baví nás potkávat se s vámi i mimo zájezdy, pořádáme pro vás besedy, kvízy, výpravy po městech českých i ochutnávky zahraničních dobrot. Tam je vás ale jen hrstka, a tak v nás dlouho kvetla myšlenka na velkou společenskou událost, kde bychom se mohli potkat. 

„Cestování s vámi pro nás nezačíná ani nekončí na letišti u zavazadel. Jsme s vámi před zájezdem a rádi zůstaneme v kontaktu i po něm. Spojuje nás víc než jedna společná cesta, vášeň pro cestování a nové zážitky, proto se s vámi čím dál více potkáváme i tady, doma. A protože Ostrava je místo, kde to všechno kdysi začalo, rozhodli jsme se v jednom z nejpříjemnějších sálů ve městě uspořádat první Cestovatelský ples,“ vysvětluje naši motivaci Pavlína Sedláčková, manažerka eventů CK Radynacestu.cz. 

Oslovili jsem proto naše partnery a přátele a půl roku dělali vše proto, abychom pro vás zajistili co možná nejzajímavější program, co nejnaditější tombolu a co nejkrásnější zážitky. Jak se nám to povedlo či nepovedlo už se musíte přijít přesvědčit sami do Clarion Congress Hotelu v Ostravě v sobotu 1. února 2020 přesně v 19 hodin. 

Nabitým programem vás provede moderátor Jiří Sedláček, hudební smršť připraví mladá talentovaná kapela Marcus Antonius a drinky přímo na pódiu namíchá mistr svého oboru. Sál potemní při dechberoucí světelné show a odnést si budete moci i stylovou fotku z fotokoutku.

Hlavním hřebem programu je pak speciální vystoupení Národního divadla moravskoslezského, kdy vaše ušní bubínky potěší zpěv držitelů ceny Thálie Hany Fialové a Tomáše Savky. Součástí večera bude i překvapivé taneční vystoupení a vyhrát budete moci poukaz na zájezd v hodnotě 40 tisíc korun!

Program Cestovatelského plesu je nabitý hvězdami a zajímavými vystoupenímiProgram Cestovatelského plesu je nabitý hvězdami a zajímavými vystoupeními

V ceně vstupenky, kterou si stále můžete rezervovat na stránce s akcemi CK Radynacestu.cz, je zahrnuta večeře + welcome drink.

V tombole pak můžete vyhrát hodnotné ceny od našich partnerů, kterými jsou: vydavatelství Vltava Labe Media, prodejce elektroniky AtosElektro, Českého rozhlasu – Dvojka, akvaparku Aqupalace Praha, vydavatelství tištěných průvodců Lonely Planet Česká republika, českého mediálního domu Czech News Center a.s. a centra BeFresh Ostrava

Hosté, dáma a pán, s nejlepším doplňkem ve stylu britské elegance budou navíc odměněni drobným cestovatelským dárkem z naší dílny. Přijďte se bavit s námi. Na viděnou v Ostravě! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024