Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

ROZHOVOR s Veronikou Drbohlavovou: Pražská kancelář slaví 1. narozeniny!

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 27. 5. 2019 | Přečteno: 1191x

Slavíme! Je to právě rok, co jsme otevřeli kancelář CK Radynacestu.cz v Praze. Dlouho jste po osobním kontaktu s námi v hlavním městě hladověli, a tak jsme našli místo, kde se můžeme setkávat, a děkujeme vám za to, že se skutečně, a čím dál ve větší míře, setkáváme. Pro jaké informace se u nás zastavit, kdo vás tu uvítá a proč je dobré přijít? Ve výročním rozhovoru s vedoucí kanceláře Verčou Drbohlavovou se dočtete vše!

Pražská kancelář CK Radynacestu.cz slaví své první narozeninyPražská kancelář CK Radynacestu.cz slaví své první narozeniny

Veroniko, je to právě rok, co se kancelář otevřela. Ty jsi v ní od samého začátku. Jaká byla oslava?

U nás v Praze jenom decentní. Přípitek, dortíček, vždyť to znáte. Pořádná oslava proběhne až v červnu, kdy jedeme s kolegyněmi z Ostravy i Brna společně sjíždět Vltavu. Už jsem ale dostala dárek. Před nedávnem nastoupila na plný úvazek nová kolegyně a to je pro mě důkaz, že se kanceláři daří.

Kde vás v Praze vlastně najdeme a jak se k vám nejlépe dostaneme?

Sídlíme v Dejvické pasáži ve třetím patře. Naše přesná adresa je Vítězné náměstí 577/2, 160 00 Praha 6. Nejlépe se k nám dostanete metrem na stanici Dejvická (linka A). Potom, co vyjdete z metra, vás k nám nasměrují ukazatele na sloupech. Vůbec nejsnáz se zorientujete díky kavárně Starbucks, která je hned vedle vchodu do Dejvické pasáže.

Naše kancelář sídlí na Vítězném náměstíNaše kancelář sídlí na Vítězném náměstí

Proč je dobré kancelář navštívit? S čím jste schopni cestovatelům poradit?

Lidé, kteří nejčastěji přijdou do pražské kanceláře, chtějí poradit s výběrem zájezdu anebo rezervací. Pokud si člověk není jistý, který z nabízených zájezdů si má vybrat, popovídáme si s ním, zjistíme, co od zájezdu hlavně očekává, a navrhneme mu pro něj nejlepší řešení. Stejně tak pokud nechce odesílat rezervaci přes web, může přijít a my s ním vše vyřídíme.

Někteří cestovatelé k nám chodí také hradit své zarezervované zájezdy. Přijímáme platby v hotovosti, benefitními poukázkami a nově i platebními kartami a Flexi Pass CARD.

Sloužíme také jako sběrné místo pro klienty, kteří s námi jedou na zájezd do Ruska a kterým zařizujeme vízum. Pokud nechtějí své pasy posílat poštou, mohou je přinést k nám do kanceláře.

Snažíme se našim klientům poskytnout veškerý servis, který by mohli potřebovat. A pokud jsem zrovna nezmínila problém, který by čtenáři potřebovali vyřešit, budu moc ráda, když se na nás i tak obrátí. Určitě vše vyřešíme k jejich spokojenosti.

Kolik vás v kanceláři je?

V pražské kanceláři působím já a nová kolegyně Lenka Kutová. Každá máme na starosti určité destinace, do kterých plánujeme zájezdy. Já se starám o Albánii, Argentinu, Čínu, Japonsko, Pobaltí a Thajsko a Lenka vzala pod svá křídla Belgii, Kypr, Německo, Slovinsko a Švýcarsko. Společně pak organizujeme adventní zájezdy, které odjíždějí z Prahy.

To ale neznamená, že bychom klientům nedokázaly poradit s jinými destinacemi. Od kolegyň z Ostravy a Brna máme spoustu informací, a pokud něco nevíme, obratem správnou informaci zjistíme.

Příležitost, jak si v klidu popovídat s průvodcem - Kafe s průvodkyní po Petrohradu Martinou KolníkovouPříležitost, jak si v klidu popovídat s průvodcem - Kafe s průvodkyní po Petrohradu Martinou Kolníkovou

Pořádáte i různé akce pro cestovatele. Můžeš nám je přiblížit?

Snažíme se našim cestovatelům co nejvíce přiblížit destinace, do kterých s námi mohou cestovat. Pořádáme besedy s průvodci a také klienty zveme na Kafe s průvodcem.

Beseda je klasická přednáška, která trvá přibližně dvě hodiny, a průvodce během ní představí zvolenou destinaci a na konci odpovídá na otázky. Nejbližší beseda se koná 30. 5. 2019 a Petra Bujoková nás pozve na Azory.

Kafe s průvodcem klade více důraz na individuální otázky cestovatelů. Vždy jsou určené dva dny, kdy je průvodce přímo na pobočce a zodpovídá dotazy ke zvolené destinaci. Doporučujeme si schůzku domluvit předem na telefonním čísle 608 182 511 anebo e-mailu praha@radynacestu.cz. Nejbližší termín je 4. a 5. 6. 2019, kdy si Jana Dyršmídová bude povídat s cestovateli o Albánii.

Kromě akcí, které se konají přímo u nás v kanceláři, pořádáme i výpravy po Praze s průvodcem. Poslední se konala v polovině května a účastníkům průvodce Marek Kremer poodhalil různá tajemství Karlova mostu. Chcete s námi na výpravu? Tak kontrolujte termíny zde.

Chystáte pro další rok existence nějaké novinky či vychytávky?

Neustále se snažíme nabídnout našim cestovatelům lepší a lepší servis. Plánujeme pokračovat v akcích, které pro naše klienty pořádáme. Chceme se více účastnit i různých cestovatelských eventů, které se v Praze konají. No a v neposlední řadě máme s Lenkou v plánu nové zájezdy a nové destinace, ale to už se nechte překvapit ;)


Děkujeme za rozhovor, ať se kanceláři daří a s Vámi někdy na viděnou v Praze! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024