Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Tajuplná africká kráska – Keňa s návštěvou safari a koupáním v oceánu

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 15. 2. 2021 | Přečteno: 662x
Téma: Novinka

Safari v parcích Lake Nakuru a Masai Mara, stylové ubytování ve stanech a chatách, exkurze do života Masajů v tradiční vesnici, relax a koupání ve stínu palem v Mombase a mimořádná šance spatřit na vlastní oči tzv. velkou pětku - tedy pětici vzácných afrických zvířat od slonů po leopardy. To všechno vám nabízí cesta do Keni s průvodkyní Vlaďkou Svitákovou hned ve dvou termínech. Potkejme se v květnu na zájezdu To nejlepší z Keni + SAFARI + KOUPÁNÍ V INDICKÉM OCEÁNU.

Vše jsme pro vás otestovali na vlastní kůžiVše jsme pro vás otestovali na vlastní kůži

Keňa byla už dlouho jednou z destinací, kam jsme chtěli vypravit naše cestovatele. Sami jsme si totiž vyzkoušeli, jak nádherná  a tajuplná země to je, a rozhodli se předat vám to nejlepší, co jsme na svých cestách po africkém kontinentu zažili a zároveň co nejlépe využili všechny možnosti, rozložili čas strávený v Africe a stáhli náklady na rozumnou mez.

Safari vás naprosto nadchneSafari vás naprosto nadchne

Každá novinka v Radynacestu.cz vzniká na počátku z vlastních snů a zkušeností a pak ze spolupráce dvou lidí – průvodce a specialisty. „Průvodkyně Vlaďka Svitáková pro vás připravila dobrodružný program plný autentických zážitků z keňského safari. Já jsem zajistila služby a stylové ubytování tak, aby vše zapadalo do sebe a vy jste si odnesli jen ty nejlepší vzpomínky na Afriku,“ říká Veronika Drbohlavová, specialistka na Keňu.

Nádherné pláže v KeniNádherné pláže v Keni

Během zájezdu To nejlepší z Keni + SAFARI + KOUPÁNÍ V INDICKÉM OCEÁNU vás čeká výběr nejzajímavějších míst, ale prostor dostane i zasloužený odpočinek, protože bez něj by nebyl váš zážitek z Keni úplný. „Navštívíte 2 národní parky a masajskou vesnici. A po 4 dnech v džípu na safari přijde zasloužená odměna v podobě koupání v Indickém oceánu. Užijete si relaxaci v nádherném resortu v Mombase,“ vyjmenovává Veronika a dodává že hotel v Mombase nabídne komfort 4*, all inclusive a jednu z nejhezčích pláží v Keni, pláž Bamburi. 

Na viděnou v květnu v Keni! 

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024