Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

Blog ze zákulisí

NOVINKA: Nahlédněte do života panovníků a poznejte nevšední architekturu… Vydejte se po stopách nizozemských dynastií14. 3. 2024

NOVINKA: Nahlédněte do života panovníků a poznejte nevšední architekturu… Vydejte se po stopách nizozemských dynastií

Dopřejte si porci umění a historie. Připravili jsme pro vás nový zájezd Královské Holandsko + VÝZNAMNÉ UMĚLECKÉ SBÍRKY + MODERNÍ ROTTERDAM, na kterém vám průvodkyně Ladislava Kotačková ukáže život panovníků na zámku Het Loo, objasní dějiny rodu Oranžských v Delftu a vezme vás do muzea Kröller-Müller či Mauritshuis.

Přečteno 199x
NAVIGÁTOR vám ukáže cestu k novým zážitkům. Jakým směrem se vydáme tentokrát?11. 3. 2024

NAVIGÁTOR vám ukáže cestu k novým zážitkům. Jakým směrem se vydáme tentokrát?

Už jste slyšeli o našem projektu NAVIGÁTOR? Že ne? Tak to máte co dohánět! Autentická videa a podcasty vás zavedou na zajímavá místa, a hlavně rozvinou váš Travel Mindset. Projekt jsme odstartovali cestou po Itálii, která nastavila vysokou laťku. Teď se už ale vydáváme novým směrem. Kam to bude?

Přečteno 261x
NEVŠEDNÍ LETNÍ ZÁŽITKY: Top 5 míst, kam vyrazit v létě7. 3. 2024

NEVŠEDNÍ LETNÍ ZÁŽITKY: Top 5 míst, kam vyrazit v létě

Pro mnohé z nás je léto skvělou příležitostí uniknout od koloběhu každodenního života. Odpočinout si a načerpat dostatek sil na zbytek roku. Co byste řekli tomu, kdybyste toto léto prožili trochu jinak než klasickým relaxem u moře? Máme pro vás 5 tipů na nevšední letní dobrodružství, díky kterým zažijete každý den nový příběh.

Přečteno 1790x
SEZNAMTE SE S ŘIDIČEM ROSŤOU. Vaším parťákem na cestách26. 2. 2024

SEZNAMTE SE S ŘIDIČEM ROSŤOU. Vaším parťákem na cestách

Setkali jste se už s Rosťou, naším řidičem autobusu? Máme pro vás zákulisní pohled na jeho život na cestách! Dozvíte se, jak dlouho už má volant pevně v rukou, kde ho můžete potkat a co všechno zažil během svých dobrodružných výprav.

Přečteno 396x
NOVINKA: Úzké uličky, impozantní barokní kostely, idylický hrad na vodě… Poznejte historické poklady Vilniusu23. 2. 2024

NOVINKA: Úzké uličky, impozantní barokní kostely, idylický hrad na vodě… Poznejte historické poklady Vilniusu

Chtěli byste se projít křivolakými uličkami, navštívit hrad na vodě nebo typické řemeslné trhy? Máme pro vás nový zájezd s průvodkyní, která vám ukáže To nejlepší z Vilniusu + KAUNAS A VODNÍ HRAD TRAKAI + LITEVSKOU KUCHYNI. Dopřejte si dovolenou a objevujte Litvu!

Přečteno 2044x
OBJEVUJEME SKRYTÉ PERLY: Vulkanické prameny, domorodá kuchyně, čajové plantáže... Vyrážíme na ostrov São Miguel15. 2. 2024

OBJEVUJEME SKRYTÉ PERLY: Vulkanické prameny, domorodá kuchyně, čajové plantáže... Vyrážíme na ostrov São Miguel

Chtěli byste si vychutnat pravou atmosféru Portugalska? Doporučuji navštívit méně známé lokality, o kterých se běžně nepíše. Mě cesty tentokrát zavedly na Azorské ostrovy, kde jsem hledal skryté perly pro náš nový zájezd.

Přečteno 1003x
FOTOREPORTÁŽ ze Zanzibaru: Náš dosud nejlepší zájezd... za pohodou, sluncem a jiným světem15. 2. 2024

FOTOREPORTÁŽ ze Zanzibaru: Náš dosud nejlepší zájezd... za pohodou, sluncem a jiným světem

Bílé písčité pláže, průzračně tyrkysová voda a všude se rozkládající magické ticho. To je ostrov Zanzibar, zaslouženě se řadící mezi ostrov s nejkrásnějšími plážemi na světě a my jsme měly možnost poznat ho blíž. Díky tomu vám teď můžeme přinést fotoreportáž přímo z magického zájezdu Relax na plážích Zanzibaru + SPICE TOUR + PARK JOZANI.

Přečteno 576x
NOVINKA: Malebné pobřeží jezera Lago di Garda, procházka po střeše katedrály v Miláně, pravé gelato… Vyrazte za skrytými perlami Itálie!6. 2. 2024

NOVINKA: Malebné pobřeží jezera Lago di Garda, procházka po střeše katedrály v Miláně, pravé gelato… Vyrazte za skrytými perlami Itálie!

Projděte se uličkami Verony, po Juliině balkonu, idylických březích Gardského jezera v Sirmione nebo rovnou po střeše katedrály Duomo di Milano, odkud je překrásný výhled na okolí. Vydejte se s námi na nový zájezd, kde zažijete To nejlepší z Milána + OPERU VE VERONĚ + SIRMIONE U LAGO DI GARDA.

Přečteno 640x
PŘEDPLATNÉ PRO CESTOVATELE ZDARMA: Cestujte s námi pravidelně a začtěte se do nových titulů!1. 2. 2024

PŘEDPLATNÉ PRO CESTOVATELE ZDARMA: Cestujte s námi pravidelně a začtěte se do nových titulů!

Cestujte s CK Radynacestu.cz častěji a získejte možnost objednávky předplatného na celý rok zdarma. Do nabídky Cestovatelského klubu jsme přimíchali oblíbený geografický časopis Koktejl nebo National Geographic na celý rok zdarma. Je-li celým vaším světem gastronomie, pak vás bude bavit Gurmet, a pokud rádi nakukujete do světa celebrit, pak je tu pro vás společenský měsíčník Glanc. Tím ale výhody pravidelného cestování s námi nekončí. Tak co tam máme dál? 

 

Přečteno 613x
12...49

Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024