Zájezdy pro cestovatele

Ptejte se nás +420 608 261 719 Po – Čt: 8:30 – 17:00, Pá: 8:30 – 16:00

NOVINKA: Objevte všechny stránky Mexika – pláže, tajemství mayské kultury i yucatánské kuchyně

Autor: Jitka Bajtková, Radynacestu.cz | Vydáno: 8. 2. 2021 | Přečteno: 473x

Víte, že na pálivé chilli se doporučuje líznout soli a ne zapít vodou? Nebo že mexická tortilla je jiná než ta španělská? Pojeďte s námi do Mexika ochutnat místní speciality a zvyky, udělat si vlastní obrázek o zemi se špatnou pověstí, nasávat atmosféru Mexika a mořský vzduch, ale také si užít prachobyčejné válení na pláži, které se teď stává tak vzácným... Dovolí-li vám to čas a finance, Mexiko vám otevře svou náruč v novém odpočinkovém zájezdu Relax na plážích Mexika + TAJEMSTVÍ MAYŮ + YUCATÁNSKÁ KUCHYNĚ.

Užijte si relax na mexických plážíchUžijte si relax na mexických plážích

A proč jsme zvolili za jednu z destinací, kam připravit relax zájezd, právě Mexiko? Roli hrají otevřené hranice, vstup do země bez testu, příznivé slunečné počasí po celý rok a nádech exotiky.

Mexické tržištěMexické tržiště

Renata Němcová vám ale prozradí i další lákadla. „Krom pálivého jídla a nápojů, jako je tequila, či povědomí o důležitosti ve vývoji kultury je Mexiko také ideálním místem pro plážovou dovolenou s koktejlem z čerstvého ovoce v ruce,“ říká specialistka na tento zájezd do Mexika a dodává: „Čeká vás jemný písek, průzračné moře a čilý podmořský život. Prostě ikonické pozadí odpočinku na pláži, při kterém s radostí vypustíte starosti z domova. Svobodně ‚nadechnout‘ se můžete také při projížďce na katamaránu za nejkrásnějšími plážemi ostrova Las Mujeres.“

Skvělé mexické jídloSkvělé mexické jídlo

Pokud vám nestačí kilometry písečných pláží zalité sluncem, ale rádi byste poznali poloostrov Yucatán s jeho unikátními dochovanými pyramidami, vyrazit můžete s průvodcem také po stopách Mayů k nejznámějšímu Chichén Itzá a dalším památkám. „Někomu možná přijde zajímavější prostředí deštného pralesa, proces výroby tequily nebo štěbetající mexické tržiště,“ doplňuje Renata. I to jsou vaše možnosti, jak s námi poznat Mexiko. Více už v detailu zájezdu: Relax na plážích Mexika + TAJEMSTVÍ MAYŮ + YUCATÁNSKÁ KUCHYNĚ

Jitka Bajtková

Jitka BajtkováExpert Radynacestu.cz

Krása se musí prožít… ale za rohem nečeká.


Všechny články     Zobrazit zájezdy



Získejte pravidelné tipy na skvělá místa

Přidejte se do klubu a získáte exkluzivní přístup ke skrytým perlám v Evropě i ve světě, které vám představí naše největší cestovatelské osobnosti.

Katalog 2024